Επιστροφή στο Forum : ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ MLS 4800
TSIRIP2000
14-08-08, 18:56
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά ενας φίλος μου έχει το 4800 και του έσπασε η βάση στήριξης απο που μπορεί να προμηθευτεί άλλη δώστε τα φώτα σας ευχαριστώ.
Κάνε ένα τηλεφώνημα στην MLS !
Στο 2310 989838 ή 210 9645999 Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-17:00
TSIRIP2000
14-08-08, 20:08
[QUOTE=ilias_x;125858]Κάνε ένα τηλεφώνημα στην MLS !
Στο 2310 989838 ή 210 9645999 Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-17:00[/QUOTE
μόνο απο εκεί μπορώ να την προμηθευτώ?ευχαριστώ όπως κι να χει
Εκεί είναι η Τεχνική Υποστήριξη της συσκευής σου grin1
Υποψιάζομαι ότι δεν μελέτησαν αρκετά τη διαφορά μεταξύ 4400 και 4800 σε διαστάσεις και βάρος, με συνέπεια η ήδη ανεπαρκής βάση να υποφέρει στο 4800. Η δική μου έσπασε κατά τη διάρκεια της πρώτης χρήσης...
Συγκεκριμένα έσπασε το μικρό κομματάκι πλαστικού που συγκρατεί τη βεντούζα και παρότι θα μπορούσα να τους πάρω τηλέφωνο να ζητήσω αντικατάσταση προτίμησα να το αντικαταστήσω με μεταλλικό δακτύλιο. Φυσικά δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό, αλλά είναι μια λύση για όσους ταλαιπωρούνται και θέλουν να δοκιμάσουν. Όχι ότι εύχομαι να σας σπάσει αλλά δεν εξαρτάται από εσάς... bigsmile
Παντω την δικια μου μια χαρα την βλεπω και εχω παει και σε πολυ ανωμαλο δρομο πολλες φορε οπου ολο το αμαξι τρανταζοταν πολυ.Το σηκωνει το 4800 χωρις προβλημα μου φαινεται.
φιλε μου εγω θα σου προτεινω αντι να τρεχεις στην mls, να πας στο πλαισιο που εχει μια χαρα βαση για το 4800 με 15 ευρω. εγω εχω το 4400 και μου εσπασε και εμενα η δικια μου. να σου πω την αληθεια αυτη η βαση ειναι καλυτερη απο την κανονικη. ριξε μια ματια.
Η βαση της MLS ειναι οτι το χειροτερο εχω δει απο ποιοτητα.Θα πρεπει να φτιαχνεται σε καποιο χωριο της Β.Κορεας.Διαλυθηκε σε 7 μερες.Μαζι τους δεν βρηκα ακρη.Η απαντηση τους ειναι οτι δεν εχουν εγγυηση τα παρελκομενα.Και αυτη η βαση κοστιζει 15 ευρω εαν την ζητησεις να στη στειλουν.Ηταν η τελευταια φορα που αγοραζω κινεζο-ελληνικη παπαρια.Προτιμω κατι το επωνυμο παρα την ελληνικη παπαρια.
Τι εναλλακτικές λύσεις όμως έχουμε για την χώρα κατασκευής της επόμενης συσκευής που θα αγοράσουμε ;
Ολο παραπονα βλεπω για την βαση στηριξης...αλλα η δικια μου δεν εχει παθει απολυτως τιποτα!
Μηπως ετυχε και ηταν ορισμενες ελλατωματικες?
africa_twin
27-08-08, 16:00
φιλε μου εγω θα σου προτεινω αντι να τρεχεις στην mls, να πας στο πλαισιο που εχει μια χαρα βαση για το 4800 με 15 ευρω. εγω εχω το 4400 και μου εσπασε και εμενα η δικια μου. να σου πω την αληθεια αυτη η βαση ειναι καλυτερη απο την κανονικη. ριξε μια ματια.
Μπορείς να δώσεις κανα link; Επίσης ψάχνω βάση ή αντάπτορα για το 4800 να στηρίζεται σε τιμόνι μηχανής. Αν ξέρει κάποιος ας ρίξει τα φώτα του! Έχω βρει αντάπτορα για τις MIO συσκευές (350, 550) αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει με την πλάτη του 4800
Βιάστικα να πω την γνωμη μου οτι ειναι καλη η βαση.Τελικα εσπασε και μενα η βαση στηριξης.Την ωρα που πηγα να την βγαλω εσπασε ο αξονας της βεντουζας.Σαν αγγουρι κοπηκε!!Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει εγγυηση για αυτο το εξαρτημα.Δωστε κανενα λινκ με βασεις γιατι στο πλαισιο δεν βλεπω καποια να ταιριαζει με αυτη τη συσκευη.Να εχει και πισω το κενο για το ηχειο(μην τη καλυπτει ολη απο πισω)
Yiannis_navi
21-09-08, 11:56
Δείτε και σε εμένα στο Α3850 τι έγινε με τη βάση (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11424). Φαντάζομαι στα ίδια χάλια είναι και η βάση του 4800...
Ελεος πια!Λες και πηραμε καμια noname μαρκα απο τα φαναρια!Οσοι εχετε προβλημα με την βαση στειλτε παραπονα στην mls να ξερει τι γινετε και μη κανει τον κινεζο και λεει οτι εσπασε απο σκληρη χρηση.Στο συγκεκριμενο σημειο που ασκειται αρκετη δυναμη εχει πλαστικο της πλακας.
Αραγε αν την στειλω στη (εδρα της εταιριας)Θεσσαλονικη ποιος θα πληρωσει τα εξοδα αποστολης?
Απο βδομαδα τους παιρνω να τους τα πω.
Yiannis_navi
21-09-08, 22:15
Ελεος πια!Λες και πηραμε καμια noname μαρκα απο τα φαναρια!Υποθέτω ότι είναι made in China όπως και το pna...
Οταν μιλησεις με την MLS κανουν τον κινεζο.Σου λενε οτι μονο εσυ φταις και κανεις αλλος.Εμεις φταιμε που αγορασαμε απο αυτους και οχι καποιο αλλο γνωστο ξενο προιον.Ελπιζω και ευχομαι καποια στιγμη να κλεισουν να ησυχασουμε.
Μπορει το pna να ειναι κινεζικο αλλα μου φαινεται αρκετα καλης ποιοτητας.Μακαρι να μην λεω παλι μπαρουφες και κοπει στη μεση καποια στιγμη.
Τελικα σε οσους εσπασε η βαση τι κανατε?
Που βρηκατε αλλη που να ταιριαζει στη συσκευη?
Εγω πηρα μια απο το πλαισιo
(Herbert Richter Auto Βάση Στήριξης PDA Περιστρεφόμενη 200mm)
που μου ειπε ο πωλητης οτι κουμπωνει μια χαρα στο 4800 και τελικα δεν εκανε...με μια πατεντα και αφου χρησιμοποιησα καποια κοματια απο την σπασμενη βαση του mlς και με μια μεγαλητερη βιδα απο αυτη που ειχε καταφερα να μου ¨δουλεψει¨...σαν ποιοτητα παντως η του πλαισιου φαινεται αρκετα ποιο ανθεκτικη και σαφως απο καλυτερο υλικο...αλλα...
Yiannis_navi
23-09-08, 09:45
Οταν μιλησεις με την MLS κανουν τον κινεζο.Σου λενε οτι μονο εσυ φταις και κανεις αλλος.Εμεις φταιμε που αγορασαμε απο αυτους και οχι καποιο αλλο γνωστο ξενο προιον.Ελπιζω και ευχομαι καποια στιγμη να κλεισουν να ησυχασουμε.Σ' αυτό θα διαφωνίσω, τελικά μου αντικατέστησαν τη σπασμένη βάση εντελώς δωρεάν με μια σφραγισμένη respect1
Σ' αυτό θα διαφωνίσω, τελικά μου αντικατέστησαν τη σπασμένη βάση εντελώς δωρεάν με μια σφραγισμένη respect1
Για δωσε πληροφοριες...Τους την εστειλες να την δουν?Ποιος πληρωνει τα εξοδα αποστολης?Ποσο καιρο πηρε ολη η διαδικασια?
Yiannis_navi
25-09-08, 10:56
Για δωσε πληροφοριες...Τους την εστειλες να την δουν?Ποιος πληρωνει τα εξοδα αποστολης?Ποσο καιρο πηρε ολη η διαδικασια?Επειδή μένω κοντά, πέρασα από εκεί και μου την αντικατέστησαν απευθείας και χωρίς πολλά πολλά. Αλοίμονο 4 ημερών ήταν δε την είχα τίποτα χρόνια!
Εμενα στο ιδιο προβλημα και αφου μιλησα τηλ μαζι τους τους εστειλα με ΔΙΚΑ τους εξοδα στη θεσσαλονικη την σπασμενη βαση και την επομενη μερα παρελαβα παλι με δικα τους εξοδα αποστολης την νεα βαση δωρεαν.
Εμενα στο ιδιο προβλημα και αφου μιλησα τηλ μαζι τους τους εστειλα με ΔΙΚΑ τους εξοδα στη θεσσαλονικη την σπασμενη βαση και την επομενη μερα παρελαβα παλι με δικα τους εξοδα αποστολης την νεα βαση δωρεαν.
Eγω σημερα εστειλα τη βαση με το ελτα αρα αυτη τη βδομαδα θα τους φτασει.Μου ειπαν με mail να τους την στειλω για να κρινουν αν θα την αλλαξουν.Πιστευω τα εξοδα αποστολης αμα μου στειλουν καινουρια να τα πληρωσουν εκεινοι.
Για να δουμε...............
Αληθεια,εσενα την ιδια ακριβως σου ξαναεστειλαν? ή καμια πιο ποιοτικη?Αμα ξανασπασει????
Eγω σημερα εστειλα τη βαση με το ελτα αρα αυτη τη βδομαδα θα τους φτασει.Μου ειπαν με mail να τους την στειλω για να κρινουν αν θα την αλλαξουν.Πιστευω τα εξοδα αποστολης αμα μου στειλουν καινουρια να τα πληρωσουν εκεινοι.
Για να δουμε...............
Αληθεια,εσενα την ιδια ακριβως σου ξαναεστειλαν? ή καμια πιο ποιοτικη?Αμα ξανασπασει????
την ιδια ακριβως!τωρα αν ξανα σπασει......................
Παιδια γεια σας. Καλη χρονια σε ολους. Με λενε Ηλια και ειμαι απο τη Λευκαδα.
Το δικο μου MLS Destinator 4800, το αγορασα τον Αυγουστο. Δεν το εχω χρησιμοποιησει πολυ. Δυο τρια ταξιδια. Το ενα στην Αθηνα, τα αλλα πολυ πιο κοντινα.
Την προηγουμενη Κυριακη ανακαλυψα πως ο βραχιονας της βασης στηριξης, ειχε σπασει στο σημειο που βρισκεται η μια βιδα (αυτη που ειναι πιο κοντα στο PNA). Την Τριτη τηλεφωνησα στην MLS στην Θεσσαλονικη. Η κυρια που απαντησε, με παρεπεμψε σε καποιον αλλον κυριο. Του εξηγησα το προβλημα. Σκεφθηκα οτι θα επρεπε φυσικα να του στειλω πρωτα τον σπασμενο βραχιονα, μαζι με φωτοτυπια της αποδειξης αγορας του 4800 κι αυτος στη συνεχεια να μου στειλει μια καινουργια. Ομως αυτος μου ειπε οτι θα μου στειλει εναν καινουργιο κι εγω μολις τον λαβω, να του στειλω τον σπασμενο. Πραγματι σημερα Πεμπτη, ελαβα με courier τον καινουργιο κι εγω φυσικα εστειλα τον παλιο (να τονισω εδω οτι δεν πληρωσα καθολου εξοδα).
Θα ηθελα να ευχαριστησω την MLS για την αμεση εξυπηρετηση και αντικατασταση (εντος εγγυησης φυσικα) του ελλατωματικου αυτου εξαρτηματος και να αναφερω το συμβαν εδω στο forum για να το γνωριζετε κι εσεις ολοι οι συμφορουμιτες.
Και ο δικός μου άξονας στήριξης έσπασε εσωτερικά (το πλαστικό παξιμάδι μέσα από το οποίο περνάει η βίδα μαζί με το ελατήριο). Πήρα τηλέφωνο στην mls και μου είπαν να περάσω να μου τον αλλάξουν προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς και το σπασμένο βραχίονα φυσικά.
Θα περάσω αύριο το πρωί. Το PNA το έχω τέσσερις (4) μήνες και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Ωστόσο μου φαίνεται ότι αν αυτός ο δακτύλιος ήταν μεταλλικός αντί για πλαστικός ο βραχίονας και όλη η βάση στήριξης θα ήταν πιο ανθεκτικά.
B3ler3fonte
28-01-09, 20:05
Παιδιά γι'αυτην την βάση τι λέτε?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=896802&catalog=21&category=69977973&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E15306C8 4DA2E686F14833F433D94C4DFE872D3EF2AD04A4CA95FB1758 4CD423B84FD831D21059E0815435593B1B50A4EC706B78E3D4 62CFEBF1FF77A73668BB77E7E4EFA1EDFFB0C6CE698E075CBC E352CABA8FB3CC4F1DD717ACECC7937B26412DD282DE144F50 C29B85BBE7A2BACA25
Νομίζω οτι ταιριάζει για την πλαστικη ορθογώνια βάση όπου "κουμπώνει" κ μπαίνει το 4800 μας. Κ είναι κ γερμανικής κατασκευής ;)
Παιδιά γι'αυτην την βάση τι λέτε?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=896802&catalog=21&category=69977973&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E15306C8 4DA2E686F14833F433D94C4DFE872D3EF2AD04A4CA95FB1758 4CD423B84FD831D21059E0815435593B1B50A4EC706B78E3D4 62CFEBF1FF77A73668BB77E7E4EFA1EDFFB0C6CE698E075CBC E352CABA8FB3CC4F1DD717ACECC7937B26412DD282DE144F50 C29B85BBE7A2BACA25
Νομίζω οτι ταιριάζει για την πλαστικη ορθογώνια βάση όπου "κουμπώνει" κ μπαίνει το 4800 μας. Κ είναι κ γερμανικής κατασκευής ;)
Aν ταιριαζει το ορθογωνιο τοτε μου φαινεται μια χαρα.Σιγουρα θα ειναι πιο ποιοτικη απο την δικη του..
spouli2510
30-01-09, 10:58
Καλημέρα σε ολους.
Είχα και εγω προβλημα με τη βαση του 4800. Εσπασε το αξωνακι που συνδεει τη βεντουζα με το βραχιωνα. Περασα απο την MLS και μολις τους εδειξα τη βαση μου την αντικατεστησαν χωρις καν να ζητησουν να δουν την αποδειξη αγορας του 4800 και φυσικα χωρις χρεωση. Να τονισω οτι η βαση που μου εδωσαν ειναι κατα κατι καλυτερη απο τη σπασμενη. Εχει μεταλικες βιδες στα δυο σπαστα σημεια και μοιαζει λιγο καλυτερης ποιοτητας. Επισης ( ασχετο με το θεμα της βασης ) αγορασα απο εκει και ενα φορτηστη σπιτιου με 25euro. Τα στοιχεια του ειναι τα παρακατω
ATcR AC/DC ADAPTOR
Model SW013UF-0500150EU
Inpout 100-240V- 50/60Hz 0.4A
Outpout 5V____1.5A
Φυσικα Made in China blink1blink1blink1
spouli2510
30-01-09, 11:03
Aν ταιριαζει το ορθογωνιο τοτε μου φαινεται μια χαρα.Σιγουρα θα ειναι πιο ποιοτικη απο την δικη του..
Περασα απο ΠΛΑΙΣΙΟ και ειδα τη συγκεκριμενη βαση.
Δεν ταιριαζει με τη πλατη στηριξης.
Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ δυστυχώς για δεύτερη φορά το ίδιο πρόβλημα. Έχω το 4800 BT εδώ και ένα χρόνο περίπου. Στο εξάμηνο έσπασε εσωτερικά ο άξονας στήριξης της βάσης από εκεί που περνάει ένα ελατήριο και εξωτερικά είναι η βίδα που στερεώνει το destinator επάνω στο ταμπλώ του αυτοκινήτου. Πήγα στην mls και μου άλλαξαν όλο το σύστημα δωρεάν λέγοντας μου ότι όταν σφίγγω τη βίδα για να στηρίξω τη βάση πάνω στο αυτοκίνητο να το κάνω προσεχτικά και να μην την σφίγγω τέρμα. Μετά από ένα εξάμηνο και αφού συμπλήρωσα ένα χρόνο η βάση στήριξης ξαναέσπασε σε άλλο σημείο στη βεντούζα (το πλαστικό κομμάτι που συνδέει τη βεντούζα με τη βάση). Αυτή τη φορά μου είπαν ότι πρέπει να δώσω 15 ευρώ για καινούρια βάση η οποία δεν είναι και διαθέσιμη μου είπαν να επικοινωνήσω μαζί τους την επόμενη Τετάρτη.
Πήγα στο πλαίσιο όπου έχουν βάση στήριξης universal αλλά καλύπτει το ηχείο από πίσω οπότε δεν κάνει. Αν ξαναπάρω τη βάση από την mls φοβάμαι μη ξανασπάσει για τρίτη φορά.
Έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορούμε να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.confused1http://www.navimania.gr/images/icons/icon9.gif
Σε μένα έσπασε την δεύτερη μέρα.Στερέωσα την πλάτη sto ταμπλό με "χράτς " των 2 € απο το lidl
Αν πάω στο Lidl αυτό το χρατς είναι άμεσα διαθέσιμο. Και πως ακριβώς το κολλάς πάνω στο ταμπλό και σε ποιο σημείο ακριβώς;
Eyxarist;v.
Γνωρίζετε αν κυκλοφορή καμία βάση για μηχανη για το MLS 4800 ?
Γνωρίζετε αν κυκλοφορή καμία βάση για μηχανη για το MLS 4800 ?
Φιλέ μου δες εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15332 (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15332) είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και τελικά πηρά μια μεγάλη αδιάβροχη θήκη και ψιλοκανω την δουλεία μου.
Καλησπερα παιδια.Απ'οτι βλεπω πολλοι εχουν προβλημα με τις βασεις και δυστηχως ειμαι και εγω ενας απο αυτους.Το δικο μου μολις βαζω το κολαω στο τζαμι μετα απο λιγο πεφτει.Που μπορω να αγορασω μια νεα ή να παω αυτην και να την αντικαταστησουν αν καλυπτεται απο την εγγυηση?
chris_de_ze
09-08-09, 00:16
Και σε εμένα χάλασε μέσα σε 1 εξάμηνο η original βάση. Επειδή όμως ήταν μέσα στην εγγύηση, η MLS την αντικατέστησε δωρεάν με μια άλλη, η οποία είναι διαφορετική. Από ότι μου είπαν η καινούρια βάση είναι πιο σταθερή και αξιόπιστη και αυτή θα δίνουν από εδώ και πέρα γιατί οι παλιές χάλαγαν εύκολα. Μέχρι τώρα δείχνει να είναι ΟΚ. Η MLS έχει γραφεία στην Αργυρούπολη και Θεσ/κη.
Αν δεν έχεις εγγύηση, ωραίες βάσεις universal (για gps, pda, mobiles κλπ) μπορείς να βρείς με €14 και €15 στο Media Markt.
Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα πρεπει ακομα να ειναι στην εγγυηση οποτε θα περασω απο την MLS
chris_de_ze
09-08-09, 12:48
Η καινούρια βάση που δίνει η MLS είναι μεν πιο στιβαρή σαν κατασκευή αλλά επειδή έχει άξονα που λυγίζει (αντί μοχλικό όπως είχε η προηγούμενη), ώστε να στρίψεις το gps εκεί που θέλεις, έχει την ιδιομορφία να υποφέρει από συνεχή ελαφριά ταλάντωση καθώς κινείται το αυτοκίνητο. Οπότε η λύση είναι να ακουμπά ταυτόχρονα κάποια γωνία του gps σε κάποιο σταθερό σημείο (πχ. στο ταμπλό).
Εμένα παιδιά μου έλιωσε η βεντούζα μαζι με το πλαστικό από τον ήλιο και δεν εφαρμόζει πλεόν στο τζάμι...είναι δυνατόν;confused1
SharpSharp
18-08-09, 20:44
Πως δεν είναι. Αν την αφήσεις κολλημένη στο τζάμι, κλείσεις το αμάξι χωρίς ηλιοπροστασία και πας για μπάνιο! lol2
Είχα βάλει κάλυμα για τον ήλιο...τι να πώ δεν ξέρω...crymore
Καλησπέρα,
Τον Αύγουστο και ενώ γυρνούσα την Πελοπόννησο για διακοπές μου έσπασε η βάση στο σημείο που ενώνεται η λαστιχένια βεντούζα με το υπόλοιπο σώμα της βάσης. Η βάση έσπασε ενώ ταξίδευα, με αποτέλεσμα το GPS να βρεθεί πάνω μου ξαφνικά, με ότι συνεπάγεται αυτό το ξάφνιασμα. Να αναφέρω επίσης πως είμαι αρκετά λεπτομερής με τη χρήση και φύλαξη των συσκευών που χρησιμοποιώ και ότι δεν αφήνω συσκευές και διάφορα αξεσουάρ στον ήλιο.
Επειδή προφανώς πρόκειται για αστοχία υλικού, θα ήθελα να μάθω αν η καινούρια βάση που δίνεται είναι βελτιωμένη στα σημεία που παρουσίαζαν προβλήματα οι προηγούμενες, αν κάποιος την διαθέτει και γνωρίζει.
Κάποιος παραπάνω ανέφερε ότι υπάρχουν γραφεία της MLS και στην Αργυρούπολη, είναι άραγε δυνατή η αντικατάσταση της βάσης μέσω αυτών των γραφείων ?
Ευχαριστώ
chris_de_ze
30-09-09, 19:52
Είναι διαφορετικής φιλοσοφίας. Δεν είναι ειδικά για το 4800 αλλά τύπου universal, δηλ. κάνει και για άλλα gps (διαφορετικών διαστάσεων). Δεν κουμπώνει το 4800 στη βάση, αλλά η βάση "μαγκώνει" το 4800.
Δες και εδώ: http://www.navimania.gr/showpost.php?p=200629&postcount=39
Στα γραφεία τους την αντικατέστησα και εγώ. Αρκεί να είσαι στην εγγύηση.
Χθες επισκεφτηκα τα γραφεία της MLS στη Θεσσαλονίκη όπου μου αντικατέστησαν εύκολα, γρήγορα και απλά την βάση του destinator χωρίς πολλές διαδικασίες. Μόνο με την απόδειξη αγοράς (αφού απ΄οτι μου είπε η ευγενέστατη υπάλληλος η εγγύηση είναι 6μηνη). Άφησα την χαλασμένη πήρα την καινούργια και έφυγα, έτσι απλά.
@felix
Μου έχουν αντικαταστήσει εμένα την βάση εκεί που λες, αλλά πριν αρκετό καιρό....οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το κάνουν και τώρα....Και αυτό το λέω γιατί στην Αργυρούπολη μέχρι πρότεινως υπήρχε και Service....Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι τώρα τις συσκευές τις στέλνουν στην Θεσσαλονίκη....Καν' τους ένα τ/φ πριν πας....MLS (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12472)
Κάποιος παραπάνω ανέφερε ότι υπάρχουν γραφεία της MLS και στην Αργυρούπολη, είναι άραγε δυνατή η αντικατάσταση της βάσης μέσω αυτών των γραφείων ?
ΕυχαριστώNαι, είναι δυνατή εφόσον προσκομίσεις την απόδειξη αγοράς (6 μήνες για τα αξεσουάρ). Καθημερινές 10.00~16.00
θα δοκιμάσω και θα σας πω....
sarakiniotis
29-12-09, 22:41
και εμένα μου εσπασε η βάση το καλοκαίρι , αλλά ημουν εκτός εγγύησης.
Εψαξα απο δω και απο κει αλλά οι τιμές ηταν γύρω στα 30€.
Την λύση την βρήκα στον Πακιστανό που πουλούσε βάσεις για PNA στο φανάρι στον Κηφισσό με 7€ ..Και πολύ καλή κιολας γιατι ανοιγοκλεινει και παιρνει απο κινητο μέχρι PNA...
chris_de_ze
30-12-09, 19:44
H βάση που δίνει πια η MLS (σε αντικατάσταση) είναι μία με ελαστικό βραχίονα.
Γενικά αυτού του τύπου οι βάσεις δεν είναι και ότι καλύτερο λόγω της ταλάντωσης του βραχίονα κατά την οδήγηση.
Όταν χάλασε η αρχική βάση που είχε το 4800 (δηλ. αυτή που είχε όταν το αγόρασα), πήγα στην MLS και μου την αντικατέστησαν με μία με ελαστικό βραχίονα. Αλλά και αυτή χάλασε μετά από 2 μήνες, συγκεκριμένα χάλασε η βεντούζα της!!! Οπότε δεν έκανα τον κόπο να πάω ξανά στην MLS και αγόρασα μία από το εμπόριο.
Οι καλύτερες (από όσες έχω δοκιμάσει) είναι αυτές με σταθερό αρθρωτό μπράτσο, όπως πχ. αυτή της Celly που βρίσκεις στο media markt με €15 (βλ. http://www.celly.com/cataloguemg.asp?sBrand=CELLY&sMacroGrp=AUTO%20e%20GPS&sCodArt=FLEXGPS&bShowAll=).
Έχω πάρει δύο μέχρι τώρα και λειτουργούν άψογα χωρίς πρόβλημα.
H βάση που δίνει πια η MLS (σε αντικατάσταση) είναι μία με ελαστικό βραχίονα.
Γενικά αυτού του τύπου οι βάσεις δεν είναι και ότι καλύτερο λόγω της ταλάντωσης του βραχίονα κατά την οδήγηση. H MLS έχει διάφορες βάσεις. Αυτή με τον ελαστικό βραχίονα ήταν και η πλέον.. βραχύβια εξαιτίας του προβλήματος ταλάντωσης που αναφέρεις. Αν όμως σου χάλασε όπως λες στο δίμηνο θα μπορούσες να ζητήσεις (και θα έπαιρνες) αντικατάσταση χωρίς χρέωση.
Επί του παρόντος πάντως ψάχνω τοπικούς μεταπωλητές του Πακιστανού που ανάφερε ο sarakiniotis... Δυστυχώς μόνο προσφορές για χαρτομάντηλα και καθαρισμό παρπρίζ λαμβάνω σε ανάλογες τιμές.. cristmasmad
chris_de_ze
31-12-09, 12:17
Για να ξαναπάω κάποια καθημερινή στην MLS στην Αργυρούπολη (μένω βόρεια, εργάζομαι δυτικά) θα χρειαστώ αρκετές ώρες (και πάει η ημέρα). Οπότε ούτε καν σκέφτηκα να ξαναπάω και βολεύτηκα με τη λύση media markt.
Όσο για λύση "Πακιστανός," θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ. Μια βάση που πήρα μια μέρα (σε φανάρι στον Κηφισό) με €5 δεν καλλάει στο παρμπρίζ αλλά αμέσως πέφτει. Ίσως εκείνος ήταν ο άλλος πακιστανός με τα ιμιτασιόν! Cristmasrolleyes
Άλλος ένας με σπασμένη βάση(πρόβλημα στη βεντούζα) Μου την άλλαξαν και εμένα στα γραφεία της Αργυρούπολης αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά της καινούργιας με την παλιά.Οπότε περιμένω και νέο crash test του GPS με το ταμπλό.....
βαση μπορεις να παρεις απο το MULTIRAMA (με παραγγελια) κοστιζει 19.50 ευρω (εχω παρει δυο)
Συγκεκριμένα έσπασε το μικρό κομματάκι πλαστικού που συγκρατεί τη βεντούζα και παρότι θα μπορούσα να τους πάρω τηλέφωνο να ζητήσω αντικατάσταση προτίμησα να το αντικαταστήσω με μεταλλικό δακτύλιο. Φυσικά δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό, αλλά είναι μια λύση για όσους ταλαιπωρούνται και θέλουν να δοκιμάσουν. Όχι ότι εύχομαι να σας σπάσει αλλά δεν εξαρτάται από εσάς... bigsmile
θα μπορούσες να πεις πως ακριβώς το έκανες??
Βάσεις μπορείτε να προμηθευτείτε και από την expert. Αγόρασα την αυθεντική βάση για το 4800 στη τιμή των 15,00 €.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.