Επιστροφή στο Forum : Ιδανική Θέση τοποθέτησης Pocket PC
Ήδη στην άνοιξη και με τον ήλιο να κυριαρχεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας, γίνεται ολοένα και δυσκολότερη η θέαση του χάρτη πλοήγησης. Ορισμένες φορές μόνο οι φωνητικές οδηγίες με καθοδηγούν και στην οθόνη δεν φαίνεται τίποτα. Ποια πιστεύετε ότι είναι η ιδανική θέση για την τοποθέτηση του Pocket PC για να μην συμβαίνει αυτό το πρόβλημα, που πιστεύω ότι αντιμετωπίζουν και άλλοι φίλοι?
(Συσκευή ΜΙΟ 168).
me to siemens n520 den exw tetoio problima alla exw ri8misei tin fwtinotita tis o8onis (backlight) sto megisto! Ti fwtinotita sto diko sou se ti epipedo tin exeis? Bebaia isws paizei rolo k ti autokinito exeis
Καλησπέρα φίλε μου.
Και εγώ έχω ρυθμίσει την φωτεινότητα στο μέγιστο.
Nissan μοντέλο Primera 2004 με ελαφρά φιμέ πλαινά και πίσω τζάμια.
Αυτο το προβλημα οντως υπαρχει εγω δεν εχω βρει λυση. Βεβαια οχι τοσο τραγικα οπως το αναφερει ο gepaka ομως ειναι ενοχλητικο. Ισως αμα φορεσουμε ενα κρανος και να κολλησουμε το μηχανημα με βεντουζα πανω του ετσι και στην μουρη φατσα θα το εχουμε και θα ειμαστε και trendy. :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υπαρχουν και ειδικες μεμβρανες οθονης που την προφυλασσουν απο φθορες και δε αντανακλουν το φως του ηλιου, δινοντασ καλυτερη ευκρινεια.
Υπαρχουν και ειδικες μεμβρανες οθονης που την προφυλασσουν απο φθορες και δε αντανακλουν το φως του ηλιου, δινοντασ καλυτερη ευκρινεια.
Εγώ έχω το mio168 με μεμβράνη σε seat ibiza 04 και δυστυχώς αντανακλάει ο ήλιος και δεν βλέπω τίποτα.
Η θέση που το έχω βάλει τώρα είναι στον εσ. καθρέφτη (την βεντούζα πίσω από τον καθρέφτη και το mio μπροστά στον καθρέφτη) με αποτέλεσμα να μου κόβει λίγο το οπτικό πεδίο στον καθρέφτη αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να με ενοχλεί, και βέβαια βλέπω μια χαρά....
Σκεφτηκα και μια αλλη πιθανη λυση.
Με χρηση εξωτερικης κεραιας, μπορουμε να εχουμε το PocketPC μας στη σκια, χωρις να υπαρχει φοβος να χανει το σημα. Υπαρχουν βασεις για αλλα σημεια του αμαξιου, μακρια απο το παρμπριζ. Ισως -παλι- με μια μικρη πατεντα να μπορουσαμε να καναμε σκια ισα-ισα στην οθονη, χωρις να καλυπτουμε την κεραια.
Από την δημιουργία του Post μέχρι σήμερα έχω δοκιμάσει αρκετές θέσεις Μερικές μου έδειναν πολύ καλή θέαση του ΜΙΟ αλλά με μειωμένη ορατότητα του δρόμου και μερικές άλλες,.... απλώς αποτυχία.
Τελικά κατέληξα σε 2 λύσεις: μία μέση λύση με μερική ορατότητα,στην αριστερή γωνία του μπαρμπρίζ και η δεύτερη λύση,στα χέρια της γυναίκας μου και να μου λέει που να στρίψω.(Καλή αλλά επικίνδυνη λύση λόγω ότι η σύζηγος είναι ξανθιά).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Από την δημιουργία του Post μέχρι σήμερα έχω δοκιμάσει αρκετές θέσεις Μερικές μου έδειναν πολύ καλή θέαση του ΜΙΟ αλλά με μειωμένη ορατότητα του δρόμου και μερικές άλλες,.... απλώς αποτυχία.
Τελικά κατέληξα σε 2 λύσεις: μία μέση λύση με μερική ορατότητα,στην αριστερή γωνία του μπαρμπρίζ και η δεύτερη λύση,στα χέρια της γυναίκας μου και να μου λέει που να στρίψω.(Καλή αλλά επικίνδυνη λύση λόγω ότι η σύζηγος είναι ξανθιά).
Που να διαβάσει το ποστ, ποιός σε σώνει μετά :lol: :lol:
Les?
Ox den to skeftika ayto :? :? :? :? :? :? :?
Στο αριστερό μέρος του παρμπρίζ είναι η καλύτερη θέση.Έτσι δεν το βλέπει ο ήλιος και μπορούν να το δούν οδηγός-συνοδηγός
η καλυτερη θεση ειναι στην κατω αριστερη γωνια (βεντουζα) του παρμπριζ.ενω παρακολουθεις τον δρομο βλεπεις και το pda.νομιζω ειναι η καλυτερη θεση
Παντως το καλυτερο για μενα θα ηταν να μπορουσε να προβαλετε ο χαρτης και ολες οι πληροφορειες πανω στο παρμπριζ ,οπως στα μαχητικα!!!! :lol: :lol:
Μηπως να το ψαξουμε λιγο παραπανω? 8)
Και ενταξει αυτοι που εχουν στο ppc ενσωματομενο το gps.Για τους υπολοιπους που εχουμε μπλε δοντι υπαρχει αλλο προβλημα.
Αν θελεις να εχεις και τισ δυο συσκευες στο ρευμα θα πρεπει να διαθετεις δυο φορτιστες και ανταπτορα αναπτηρα (απο ενα σε δυο). Αποτελεσμα... μια τεραστια γκουμουτσα εκει χαμηλα αντιαισθητικη, τασακι που εχει συνηθως μειωμενη προσβαση,καλωδια πολλα και βαρος στον αναπτηρα που σε καθε λακουβα οδηγει σε χασιμο επαφης.
Επειδη πολλοι κανουμε την σκεψη της μονιμης εσωτερικης εγκαταστασης των φορτιστων .. ασ καταθεσουμε εδω καθε γνωμη η και πετυχημενη προσπαθεια αναλυτικα και ισως και φωτο. Eπισης αναρωτιεμαι αν υπαρχει ετοιμος φορτιστης αυτοκινητου στο εμπορειο με δυο παροχες usb.
vasiliadis1
27-07-06, 09:56
Παντως το καλυτερο για μενα θα ηταν να μπορουσε να προβαλετε ο χαρτης και ολες οι πληροφορειες πανω στο παρμπριζ ,οπως στα μαχητικα!!!! :lol: :lol:
κάτι σάν μικρός προβολέας που να "χτυπάει" τοποθετημένο στην οροφή του αυτοκινήτου?
ταινία επιστημονικής φαντασίας ε??
Αν θες μπορείς να αγοράσεις ένα απο τα τελευταία μοντέλα της BMW με προβολή των στοιχείων στο παρμπρίζ. Βέβαιa εφόσον διαθέτει το δικό της navigator.
Αν θες μπορείς να αγοράσεις ένα απο τα τελευταία μοντέλα της BMW με προβολή των στοιχείων στο παρμπρίζ. Βέβαιa εφόσον διαθέτει το δικό της navigator.
Σε τι χρωματα βγαινει? :lol: :lol: :lol:
Η δική μου εμπειρία , μετά απο 2500 χλμ στην Ιταλία είναι ότι η καλλίτερη θέση του Μιο είναι στο δεξί εμπρός κολωνάκι του αυτοκινήτου , σε γωνία τέτοια που να το βλέπει και ο οδηγός και ο συνοδηγός.
Επειδή συνοδηγός ήταν η γυναίκα μου (δεν είναι ξανθιά, είναι όμως νομικός :oops: :cry: ) θα έλεγα ότι η θέση του ΜΙΟ ήταν σωστή , οι ειδοποιήσεις σωστές , απλά έπρεπε να αλλάξω συνοδηγό !!!!!
Τι να κάνω !!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι εγραψε ο Αθεοφοβος !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρήστος Λάππας
27-07-06, 18:29
http://www.bmw.com.gr/models/5s/sedan/ (Μόνο με Microsoft Explorer)
http://www.bmw.com.gr/models/5s/sedan/images/highlights-ergonomics_2.jpg
Αν δούλευε και με τους χάρτες της NGI, τι ωραία που θα ήταν, ε;
δεν είναι ανάγκη να πάρεις BMW για να έχεις HUD όταν υπάρχει η DEFI :wink:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Defi-VSD-CONCEPT-HUD-Heads-up-display-Meter-Gauge_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ107063QQihZ020QQi temZ300002371582QQrdZ1QQsspagenameZWD2V
δεν είναι ανάγκη να πάρεις BMW για να έχεις HUD όταν υπάρχει η DEFI :wink:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Defi-VSD-CONCEPT-HUD-Heads-up-display-Meter-Gauge_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ107063QQihZ020QQi temZ300002371582QQrdZ1QQsspagenameZWD2V
Αναζητείται κύριος που να θέλει συμφέρουσα ανταλλαγή.
Να μου αγοράσει την BMW και εγώ να του αγοράσω το Defi-VSD-CONCEPT-HUD-Heads-up-display-Meter.
Οι ενδιαφερόμενοι ας στείλουν ΡΜ .
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Μικρό το κακό το να μην φαίνεται η οθόνη την ημέρα, λίγο σκιά με το χέρι, λίγο οι αλλαγές κατεύθυνσης, όλο και κάτι θα δείξει.
Προσωπικά μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει το βράδυ όπου ο νυχτερινός χάρτης είναι σαν προβολέας στην καμπίνα. Ειδικά αν υπάρχει καμμιά θάλασσα δίπλα και αντί για μαύρο δείχνει μπλε... Ακόμα και ο φωτισμός των οργάνων του αυτοκινήτου αν δεν είναι στην σκοτεινότερη θέση, έχω πρόβλημα.
Οπότε βραδυνή πλοήγηση κάνει αυτός που οδηγεί δίπλα μου, μέχρι αποκτήσεως βάσης αεραγωγού.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.