PDA

Επιστροφή στο Forum : Εντυπώσεις MLS 4400 + Destinator 7

stelp77
12-08-08, 14:15
Kαλημέρα σε όλους. Είναι το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ. Γύρω στο Μάρτιο αγόρασα το MLS 4400. Tότε είχε εγκατεστημένο το Destinator 6. Την επιλογή αυτή την έκανα έχοντας ακούσει πολύ καλά λόγια για το πρόγραμμα αλλά χωρίς καμία ιδέα για το συγκεκριμένο "μηχανάκι". Απλά μου άρεσε η λιτή του μαύρη εμφάνιση. Το αγόρασα χωρίς πριν να το έχω πιάσει στα χέρια μου πριν και αφου άνοιξα το κουτί του μπορώ να πω πως η... αφή μου απογοητεύτηκε. Όχι ως προς την λειτουργία της οθόνης μια που αυτή είχε πολύ καλη απόκριση, αλλα ως προς την ποιότητα κατασκευής. Ψιλοάθλια τα πλαστικά του. Αυτή η ματ επιφάνεια δεν είναι καθόλου... nail-proof. tongue2 Όσο για το αυτοκόλλητο της φίρμας στο κάτω μέρος... για γέλια όπως και το ηχείο.

Ξεπερνώντας το πρώτο αυτό σοκ, το έβαλα να δουλέψει, έμαθα κάμποσο το πρόγραμμα, το ενεργοποίησα για προορισμούς εντός Αθήνας και μπορώ να πω πως έχω καραενθουσιαστεί... Μεγάλη ακρίβεια και ευκολία.

Πριν κάμποσες μέρες, προσπαθούσα να βρω τον τρόπο να κατεβάσω και να εγκαταστησω την έκδοση 7 του Destinator (γιατί ακολουθούσε ο "γύρος" της Ελλάδας μιας και άρχιζε η άδεια μου). Έτσι ο Γκούγκλης με οδήγησε σε εσάς. Έψαξα λίγο το φάρουμ και βρήκα ότι ήθελα να μάθω, το κατέβασα και το εκγατεστησα επιτυχώς!

Ξεκίνησα λοιπόν απο Αθήνα για να γυρίσω το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής μερικές μέρες και μετά απο εκεί για Λευκάδα απ' όπου και σας γράφω τώρα. Πρώτη φορά στη ζωή μου λοιπόν, κάνω τόσο εύκολα ένα τόσο μεγάλο ταξίδι με το αμάξι. Το πρόγραμμα με οδήγησε με ακρίβεια σε οποιοδήποτε μέρος που πήγα μέχρι τώρα, ακόμα και εντός Λευκάδας. Εντάξει, δεν περίμενα να έχει και τα στενά δρομάκια των χωριών εδώ, αλλά μου φτάνει που με οδήγησε και με οδηγεί απο κέντρο, σε κέντρο κάθε μέρους.

Όσο για το χαρντγουερικό μέρος του θέματος, παρά τη χαμηλή ποιότητα κατασκευής, κανένα προβλημα ως τώρα αν εξαιρέσουμε την οθόνη που όταν έχει ντάλα ήλιο, φαίνεται με δυσκολία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στο φόρουμ σας για τη βοήθεια του, αλλά κυρίως ένα μεγάλο μπράβο στους προγραμματιστές του ελληνικού χάρτη. Έχουν κάνει απίθανη δουλειά!

ΥΓ: Έκανα δώρο πρόσφατα στον πατέρα μου το MLS A3850 και διαπίστωσα μεγάλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. Προς το καλύτερο βέβαια...

ΥΓ2: Η διαδρομή Θεσ/νίκης - Λευκάδας αν και λίγο δύσκολη, είναι φανταστική. Σας τη συνιστώ...

panosha
12-08-08, 14:25
To A3850 δεν έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Πάντως δεν είναι κακή η ποιότητα, απλά λίγο οικονομία ως προς τα υλικά έχει γίνει. Πάντως το 4400 είναι από τις καλύτερες συσκευές της κατηγορίας του να ξέρεις, υστερώντας μόνο στην φωτεινότητα της οθόνης (το 3900 είναι καλύτερο και εδώ και σε ταχύτητα).

Καλώς ήλθες κι ευχαριστούμε για τη μεταφορά των εντυπώσεων σου.