nistam
20-06-05, 10:58
Εχω την τελευταία έκδοση destinator και χαρτών (αυτοί που βγήκαν το Πάσχα). Νομίζω ότι η τελευταία έκδοση των χαρτών περιελάμβανε και ανανεωμένα forlinks. Πάντως στην "αποφυγή δρόμων" βλέπω μόνο τα διόδια. Προχτές λοιπόν, είπα να δοκιμάσω να πάω Πορτο Ραφτη όχι από Αττική Οδό αλλά από κάποιο παράδρομο που μου είπαν ότι υπάρχει (δεν είμαι από Αθήνα και δεν ξέρω τίποτα, καθώς έχω μετακομίσει εδώ και 5 μήνες μόνο). 2 φορές με έβγαλε στην περιεφερειακή του Υμηττού στο ύψος της Αττικής οδού και φυσικά πλήρωσα διόδια. Τελικά μπήκα Αττική οδό και βγήκα αμέσως Μαρκόπουλο. Σκέφτηκα ότι πιθανόν τα συγκεκριμένα διόδια να μην έχουν συμπεριληφθεί στην αποφυγή δρόμων, οπότε επιστρέφοντας από Μαρκόπουλο θα με έβγαζε Αθήνα χωρίς να περάσω από διόδια. Τελικά πέρασα πάλι από τα ίδια διόδια 3η φορά. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν τα παιδιά της NGΙ, εάν υπάρχει πιθανότητα να μην έχουν συμπεριληφθεί στην αποφυγή δρόμων τα συγκεκριμένα διόδια. Επίσης επειδή κάτι διάβασα για δακτύλιο στους περιορισμούς, αναρρωτιέμαι μήπως κάτι δεν έχω κάνει σωστά με την τελευταία έκδοση των χαρτών. Παιδιά, το πρόγραμμα είναι καταπληκτικό. Οσοι φίλοι το έχουν δει έχουν μείνει με το στόμα μέχρι το πάτωμα. Μπράβο.