Επιστροφή στο Forum : αλλαγη εικονιδιων στα ελληνικα.
συγνωμη που γραφω αλλα δεν θυμαμαι που ειναι και θελω καποιος φιλος να γραψη το λινκ.θελω να αλαξω τα εικονιδια απο της στροφες στα ελληνηκα.γιατι τα εχει στα αγκλικα.
Μπορείς να γίνεις σαφέστερος ;
αυτα που ειναι επικυνδινη στροφη. dangerαous point.dangerous road.αλλα να ειναι στα στα ελληνικα τα εικονιδια μεσα στο μενου του mls 4800.τα ειχα βρη αλλα δεν θυμαμαι που.ελπιζω να με καταλαβες τωρα φιλε πανω.
Τα εικονίδια από τα επικίνδυνα σημεία δεν έχουν γλώσσα, μια απλή εικόνα είναι. Εννοείς να γράφει στη λίστα αντί για Dangerous point να γράφει Επικίνδυνο σημείο ;
ναι καλιτερα δεν ειναι στα ελληνικα?μετα απο ξενες γλωσσες δεν τα παω και καλα.lotpot
Πρέπει σε κάθε ομάδα ειδοποιήσεων να αλλάξεις όνομα. Συνολικά τα αρχεία με κατάληξη .wav, .bmp και .dat κάθε ομάδας, πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα. Κράτα κάποιο backup πριν κάνεις αλλαγές, μήπως δεν πάει κάτι καλά με τα ελληνικά.
ok φιλε ευχαριστω.πανω μια ερωτηση ακομα,οταν ειμαι στον δρομο μου κανει ενα ντιν ντον αλλα δεν μου δειχνη τιποτα.χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση?
Ειδοποίηση για τα αγαπημένα που έχεις τσεκάρει, αλλά δεν έχουν δικό τους ήχο.
πως μπορο να βαλω δικο τους υχο?πχ το σπιτι μου?
Μπορείς να ηχογραφήσεις έναν ήχο στο PC σου και να τον μετατρέψεις σε ίδιο φορμά με τους άλλους. Αρκεί να του δώσεις ίδια ονομασία με το αγαπημένο σου.
βρε παληκαρια αν φτηαξετε κανενα poi ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ θα εχει ενδιαφερων.
Εδώ (http://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=186) φίλε μου είναι η πηγή .
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.