PDA

Επιστροφή στο Forum : Ελληνικά στην αποκοπή χαρτών.Πώς?

MadKetch
03-05-06, 10:33
Στην αποκοπή χαρτών από την κονσόλα τα ονόματα πόλεων, οδών κλπ δεν εμφανίζονται ελληνικά αλλά αλαμπουρνέζικα....(GreeceU χάρτης).Ο ίδιος χάρτης στο PPC είναι μια χαρά όπως και τα ελληνικά στα menu της κονσόλας και οι ρυθμίσεις των windows (regional settings κλπ) είναι σίγουρα οκ?!??
Το ίδιο συμβαίνει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές.

Τί φταίει??

tel_sup
03-05-06, 13:04
Δυστυχως δεν υποστηριζονται ελληνικα...!Γι'αυτο!

MadKetch
03-05-06, 13:35
Δυστυχως δεν υποστηριζονται ελληνικα...!Γι'αυτο!

Αν είναι όντως έτσι τότε συγνώμη αλλά η εφαρμογή είναι εντελώς άχρηστη (γνώμη μου)....Για να κάνεις τη δουλειά σου (η τουλάχιστον αυτό που προοριζεται η εφαρμογή) πρέπει να κάνεις απίστευτες αλχημείες χρησιμοποιόντας το χάρτη GreeceE και πάλι αν είσαι τυχερός να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα....Να κόψεις χάρτη με ακρίβεια, να δέις μια διαδρομή και να εισάγεις αγαπημένα με ευκολία απλά το ξεχνάς Το ίδιο που συμβαίνει και με τα ForLinks δηλαδή, μόνο που εδώ το πρόβλημα είναι σημαντικό και ουσιαστικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό παντώς, στο PPC να εμφανίζονται κανονικά οι χάρτες και στο PC να μην υποστηρίζονται τα ελληνικά???? :?
Πολύ απογοητευτικό.
Να ελπίζουμε σε μελλοντική υποστήριξη η δεν προβλέπετε.

PS
Μου λύθηκε τουλάχιστον η απορία γιατί by default στην εγκατάσταση οι 2 αυτές λειτουργείες (cutting,favorites importer) ήταν απενεργοποιημένες και χρειζόταν να πειράξεις ένα .ini για να "δουλέψουν".Ήταν πράγματι πολύ περίεργο και μου είχε κάνει άσχημη εντύπωση για νόμιμο λογισμικό.

zeppelin
03-05-06, 13:49
Πάντως η εισαγωγή αγαπημένων γίνεται από αρχείο, δεν έχει καμία σχέση με το χάρτη και με την αποκοπή χάρτη!

MadKetch
03-05-06, 16:04
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο.Συγνώμη δικό μου λάθος.
Επίσημα όμως μια απάντηση για το τι φταίει όπως και για το αν θα γίνει κάτι ώστε να διορθωθεί θα μου φαινόταν περισσότερο χρήσιμη.

zeppelin
03-05-06, 17:04
Δυστυχώς η απάντηση από τη Destinator Technologies είναι ότι ο χάρτης της Ελλάδος είναι πολύ μικρός και δε χρειάζεται να λειτουργεί η αποκοπή χάρτη.
Ελπίζω πάντως σε επόμενες εκδόσεις να το διορθώσουν.