stelios85
06-08-08, 14:38
Καλησπερα,τη δευτερα αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο για τους γονεις που φευγουν ιταλια και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα...Εγω προσθεσα στα αγαπημενα τα ξενοδοχεια που θα μεινουν οι γονεις μου στην Ιταλια,οπου θα φτασουν αεροπορικως και εκει θα τους περιμενει αυτοκινητο...Μολις φτασουν στην Ιταλια και ανοιξουν το μηχανημα,αυτοματα θα μπει ο ιταλικος χαρτης ή θα παραμεινει ο ελληνικος και θα πρεπει να τον επιλεξουν απο ΕΠΙΛΟΓΕΣ>ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΑΡΤΗ????
Επισης ενω στο προσπεκτους του destinator μου δειχνει: ΕΠΙΛΟΓΕΣ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΩΡΑΣ
στο μηχανημα το εικονιδιο ρυθμισεις ωρας λειπει και παει κατευθειαν στο ρυθμισεις χαρτη με αποτελεσμα ν α θελω να ρυθμισω θερινη ωρα και να μη μπορω....
Τελος οταν κανω περιηγηση στα POI,πχ στα καυσιμα,οι επιλογες που μου βγαζει,οσες ειναι στα ελληνικα μου τις βγαζει με συμβολα χωρις να καταλαβαινεις τπτ,ενω οσες ειναι στα λατινικα μου τις βγαζει ως εχουν
Επισης ενω στο προσπεκτους του destinator μου δειχνει: ΕΠΙΛΟΓΕΣ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΩΡΑΣ
στο μηχανημα το εικονιδιο ρυθμισεις ωρας λειπει και παει κατευθειαν στο ρυθμισεις χαρτη με αποτελεσμα ν α θελω να ρυθμισω θερινη ωρα και να μη μπορω....
Τελος οταν κανω περιηγηση στα POI,πχ στα καυσιμα,οι επιλογες που μου βγαζει,οσες ειναι στα ελληνικα μου τις βγαζει με συμβολα χωρις να καταλαβαινεις τπτ,ενω οσες ειναι στα λατινικα μου τις βγαζει ως εχουν