Επιστροφή στο Forum : Problhma glwssas
Bre paidia ti koufo einai ayto edw kai mia bdomada
To pliktrologio allazei glwssa opote thelei ayto. Anoigw to PC, paw sto word na grapso kati, kanw ennalagh glwssas, doyleyei kanonika, grafo ligo, meta den kanei enalagh me tipota. To eikonidio sth mpara katwden allazei, merikes fores grafw ellhnika kai to eikonid. einai agglika. Mpainw internet, paw sta mhnymata mas, pote allazei kanonika kai meta kolaei kai den ksanalazei. twra poy grafw den mporw na gyrisw ellinika. An kanw epanekinhsh sto PC doyleyei gia ligo kai meta pali ta idia. Apo rythmiseis den peiraksa tipota ksafnika to ekane ayto. Skanarisa gia io, den brhke tipota. Allo problhma den yparxei sto PC na skefto gia io. Twra egrapse egglezika, an bgw eksw apo navimania kai mpw pali tha grapsei ellinika kai dyo treis fores tha doylepsei swsta.
An exei tyxei se kapoion filo as moy pei ti ginete pls
To plhktrologio na taftyse?
Gnwrizei kaneis kati?
Υπάρχει περίπτωση να τα έφτυσε το πληκτρολόγιο. Αλλο δεν έχεις να δοκιμάσεις?
Τώρα τούρθε και αλλάζει κανονικά. Πρέπει να βρώ ένα άλλο πληκτρ. να δοκιμάσω. Πάντως δεν δείχνει για χαλασμένο, τα πλήκτρα εναλαγής δουλεύουν σωστά σε άλλες ενέργειες. Τώρα γράφει Ελλ. και η ένδειξη της γλώσσας στην μπάρα έναρξης είναι ΕΝ, Ούτε από τις ρυθμήσεις της γλώσσας αλλάζει όταν το πιάνει η κρίση. Τι μπορεί να παίζει με τη γλώσσα?
και εγώ το είχα πάθει κάπως αυτό ,αλλά αν σου πω τι ηταν θα παθες .....dizzy2
Δεν είχε κουμπώσει καλά το καλώδιο πίσω από το PC και δεν δούλευαν μερικά πλήκτρα :smt066
Θα με τρελάνει τελικά
Πρίν λίγο δεν μπορούσα να βάλω τη διεύθ. σε ένα e-mail με τίποτα, μέχρι που έκανα επανεκίνηση.
Τώρα εδώ δουλεύει κανόνι...
Καλώδια, ρυθμήσεις, τάχω τσεκάρει όλα
Να θέλει....άδεια άραγε?
Μήπως θέλει λίγο μερεμέτισμα με το ...........σφυράκι ? lotpot
539
Ayto to prama mporei na to eksigisei kapoios?
Prin dyo lepta egrapse kanonika ellhnnika.
Paw na allaksw apo plhktrol. tipota.
Deksi klik katw sth mpara, allazei se ellinika alla grafei agglika.
File EpamS esy les sfyraki? mikro - megalo ti?
Δοκίμασε πρώτα ένα άλλο πληκτρολόγιο. tongue11
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=109851
...sfyraki? mikro - megalo ti?
Δοκίμασε ένα άλλο πληκτρολόγιο.
Υ.Γ. Αν θες έχω μια βαριοπούλα 1500γρ. lotpot
Δοκίμασε πρώτα ένα άλλο πληκτρολόγιο. tongue11
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=109851
Καλά, ξεφτύλα τελείως, με 4€ πληκτρολόγιο?
ο.κ. ευχαριστώ
(τώρα είναι στα καλά του, άκουσε για το σφυρί του Κώστα και χέστηκε)
Καλά, ξεφτύλα τελείως, με 4€ πληκτρολόγιο?
ο.κ. ευχαριστώ
(τώρα είναι στα καλά του, άκουσε για το σφυρί του Κώστα και χέστηκε)
Πήγαινε λίγο στο control panel -> regional and language options -> advanced -> details και κάνε μου ένα screenshot.
556
Αυτό εννοείς πιστεύω Ιωάννα?
Λάθος δικό μου. Στο tab Γλώσσα -> Details θέλω να πας. Σόρρυ.
Αυτό, στο μεσαίο φύλο μου βγάζει.
557
Ayto moy bgazei
twra den grafei ellin.
Λοιπόν φιλαράκια, άλλαξα πληκτρ. και ποντίκι και τζίφος
Πρίν 5 λεπτά προσπάθησα να γράψω αυτό το μηνυμα, και δεν γύρναγε στα Ελλην. με τίποτα. Εκανα επανεκίνηση, και δουλεύει τώρα.
Μάπα η βαριοπούλα του Κώστα
Αυτή τη στιγμή γράφει Ελλ. και η μπάρα κάτω δείχνει ΕΝ
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε, φαντάζομαι δεν έχει τύχει σε κανέναν σας τέτοιο πράμα. Είδωμεν.....
566
Είναι bug, δε λέω. Δοκίμασε το εξής. Σβήσε από το δεύτερο tab το Ελληνικό πληκτρολόγιο. Κάνε ένα restart το PC και ξαναπρόσθεσε το.
Γειά σου βρε jo θηρίο (ααα δούλεψε)
Πιο είναι το δεύτερο ταβ? Εννοείς ρυθμήσεις γλώσσας - προεπιλεγμένη γλώσσα εισαγωγής?
567
Μα λέω! Σβήσε το Ελληνικό πληκτρολόγιο, κάνε restart και ξαναπρόσθεσε το. Το δεύτερο tab είναι το tab Γλώσσα που φαίνονται τα πληκτρολόγια. Που μπερδεύεσαι;
O.k. τόπιασα the best1
Τόκανα και πάει καλά για την ώρα clap1
Κοίτα :αααaaaαααaaa dance1
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ
thanksalot thanksalot
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.