PDA

Επιστροφή στο Forum : 3900bt-τροποποιημένο λειτουργικό σύστημα

nnavimaniacc
30-07-08, 11:09
Καλημέρα σε όλους σας και καλώς σας βρήκα. Εχω το mls3900bt. Η ερώτηση - παράκλησή μου είναι η εξής: από τη στιγμή που όλοι οσοι εχουμε αγοράσει το παραπάνω σύστημα είμαστε νόμιμοι hysterical1(αφου συμπεριλεμβάνεται το προγραμμα περιήγησης στην τιμή αγοράς) μήπως κάποιος που γνωρίζει σχετικά να μπορέσει να "ανεβάσει" κάπου (π.χ. rapidshareinnocent1) όλο το "πακέτο" που συμπεριλαμβάνεται στην κάρτα του? Θέλω να πω με άλλα λόγια το πακέτο που περλαμβάνει το dest7 και τους video players που τα "παιζουν όλα" και άλλα διάφορα freeware καλούδια που έχει και λειτουργούν άψογα? Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθησει εμάς του "αδαείς", ούτως ώστε να έχουμε ένα σταθερό ευέλικτο και καλύτερο pna. Ελπίζω να μην σας κούρασα με το πρώτο μου ποστ. Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό θα ήμουν ευγνώμων (και πολλοί άλλοι φαντάζομαι)respect1

panosha
30-07-08, 11:25
Εδώ http://www.ngi.gr/ με εγγραφή υπάρχει το πρόγραμμα.

Καλώς ήλθες.

nnavimaniacc
30-07-08, 12:02
Ευχαριστώ, μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής. Έχω εγγραφεί στο ngi, έχω κατεβάσει τις νεες εκδόσεις, απλά θα ήθελα ένα τροποποιημένο πρόγραμμα που να περιέχει άλλο καλύτερο video player ενσωματωμένο, (κάπου υπάρχει και περιγραφή σχετική στο navimania) και με έτοιμα - τροποποιημένα τα αρχεία που εμφανίζουν τις νέες λειτουργίες. Οπότε με ένα copy-paste στην sd μας να είναι έτοιμο το μηχανάκι