Επιστροφή στο Forum : Προβλημα σε δρομο χωρις ονομα
δεν ηξερα πως αλιως να το πω.....
Μου συνεβει να θελω να "συμαδεψω" δρομο σαν προορισμο, και ενω τον εβλεπα στην οθονη πατωντας πανω του μου εδινε το στιγμα του κεντρικου. αυτο εγινε στην περιοχη της Παρνηθας, μετα τις ταβερνες. Καμια ιδεα?
Το Destinator δεν επιτρέπει να θέτουμε αφετηρία ή προορισμό σε δρόμους κλειστούς για οχήματα που δεν έχουν όνομα... Αν προσπαθήσεις να βάλεις αφετηρία ή προορισμό σε πεζόδρομο που έχει όνομα (και πιθανόν αρίθμηση), θα το κάνει.
Εχω βαλει κατ επαναληψη ως προορισμο δρομο χωρις ονομα......
Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ αναφέρθηκα σε δρόμους κλειστούς για οχήματα (πεζόδρομους), οι οποίοι αν δεν έχουν όνομα, τότε δεν μπορείς να δώσεις προορισμό επάνω τους, αλλά στον πλησιέστερο "ανοικτό" δρόμο.
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.
ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ, ΟΔΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ,91 Π.Χ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΣ.ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠ'ΕΞΩ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΡΟΜΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.
Στην οδό Καραισκάκη υπάρχει άλλου είδους τεχνικό πρόβλημα και δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση. Το εντοπίσαμε πρόσφατα και το διορθώσαμε.
Τελικα το εψαξα καλυτερα και ειναι χαρακτηρισμενος ως "πεζοδρομος" ( τωρα γιατι ειναι χαρακτιρισμενος ετσι ενας ωραιοτατος χωματοδρομος......) αρα αν μη τι αλλο ΔΕΝ ειναι λαθος του προγραμματος...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.