PDA

Επιστροφή στο Forum : απλες αποριες !

aldaperan
29-07-08, 11:11
μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βαλω επιλογη να μου δειχνει σε μια συγεκριμενη διαδρομη που εχει διοδια βενζιναδικα και οτι αλλες επιλογεσ εχει τελος παντων? tongue2

ΚΩΣΤΑΣ
29-07-08, 16:39
Τσέκαρε τα αγαπημένα. (Βενζινάδικα, διόδια, κ.λ.π.)

aldaperan
29-07-08, 17:59
απλα δηλαδη τα τσεκαρω και θα μου τα δειχνει κατα την πλοηγηση που εχει καθετι?innocent1

ΚΩΣΤΑΣ
29-07-08, 21:06
Ναι. grin1

Eykleidis
13-08-08, 04:14
Γεια χαρά σε όλους,είμαι καινούριος στο forum και οφείλω να πω πως από ότι βλέπω είναι άψογο!
Έχω μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος.

Θέλω να περάσω στο A3850 μου κάποιους χάρτες αλλα και διαφορα skins και επίσης κάποιες φωνές το πρόβλημα ωστόσο είναι πως όταν μεν τα περνάω στη μνήμη της σύσκεψης δουλεύουν κανονικά,όταν όμως τα περάσω στην SD CARD δεν τα "βλέπει",δοκίμασα να κάνω ένα φάκελο μέσα στην κάρτα με το όνομα"destinator apps" καθώς και κάποιους υποφακέλους καθοδιγούμενος από οδηγίες που βρήκα μέσα στα αρχεία των χαρτών και των φωνών,και πάλι όμως τίποτα.
Με ποιον τρόπο θα μπορέσω να κάνω τη συσκευή μου να διαβάσει και τους χάρτες που βρίσκονται στη κάρτα μνήμης?Δεν θέλω να φορτώνω τη μνήμη της σύσκεψης για να μη χάνω σε ταχύτητα.

Ευχαριστώ πολύ!

panosha
13-08-08, 10:28
DestinatorApps στην κάρτα μνήμης οι χάρτες. Προσοχή να το γράψεις ακριβώς έτσι.

Καλώς ήλθες.

Eykleidis
02-09-08, 19:16
Υπάρχει δυνατότιτα εγκατάστασης εφαρμογών στη συσκευή?
Θα ήθελα πολύ να βρω και να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που να κρατάει κάποια στατιστικά στοιχεία περί της διαδρομής/ταξιδιού(π.χ μέση ωριαία ταχύτητα,χρόνο,μέγιστη ταχύτητα... κτλ)
Αν υπάρχει αυτή η δυνατότιτα ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εφαρμογές?

*Θα είναι κρίμα να μη γίνετε,εδώ στο κινιτό μου (nokia n95-2) και μπορώ!

Ευχαριστώ

NIKATHANAS
05-12-08, 21:28
Καλησπέρα.Είμαι κατοχος ενός Α3850 εδώ και μερικές ημέρες και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.Κάθε φορά που κάνω λάθος στροφή στο δρόμο και γίνεται επανυπολογισμός πορείας με επαναφέρει στην αρχική πορεία,υπάρχει αυτόματα δυνατότητα υπολογισμού νέας εναλακτικής διαδρομής;

panosha
05-12-08, 21:30
Κάθε φορά που γίνεται υπολογισμός νέας διαδρομής λόγω παρέκκλισης από την προτεινόμενη, η νέα διαδρομή υπολογίζεται με βάση και από τη θέση που βρίσκεσαι.

NIKATHANAS
05-12-08, 21:42
Μπορώ να ορίσω εγώ τη διαδρομή που θέλω να ακολουθήσω προκειμένου να αποφύγω κάποιους δρόμους;

panosha
05-12-08, 21:47
Μπορείς να ορίσεις ποιους δρόμους θέλεις να αποφεύγεις.

NIKATHANAS
05-12-08, 22:45
Ενοείς οτι μπορώ να ορίσω εγώ οποιονδήποτε δρόμο θέλω να αποφύγω;

NIKATHANAS
05-12-08, 22:51
Με ποιό τρόπο;Sorry για τις πολλές ερωτήσεις όπως είπα είμαι καινούργιος

NIKATHANAS
05-12-08, 23:07
οταν ορίσω εγώ ένα σημείο ως επικίνδυνο πχ διασταύρωση πρεπει να καταχωρήσω και τις συντέταγμένες;Υπάρχει φωνητική ειποποίηση για τα σημεία που οριζω εγώ;Το δοκίμασα και οταν πλησίαζα στο σημείο άκουγα ενα σιγανό κουδούνισμα για δύο φορές οχι φωνητική οδηγία!!!!!

panosha
05-12-08, 23:31
Ένας τρόπος είναι αφού καθορίσεις τη διαδρομή σου να πας από το μενού Διαδρομή / Οδηγίες κατεύθυνσης, να επιλέξεις την στροφή στο δρόμο που σε ενδιαφέρει και να πατήσεις το κουμπί αποφυγή.

NIKATHANAS
06-12-08, 14:16
οταν ορίσω εγώ ένα σημείο ως επικίνδυνο πχ διασταύρωση πρεπει να καταχωρήσω και τις συντέταγμένες;Υπάρχει φωνητική ειποποίηση για τα σημεία που οριζω εγώ;Το δοκίμασα και οταν πλησίαζα στο σημείο άκουγα ενα σιγανό κουδούνισμα για δύο φορές οχι φωνητική οδηγία!!!!!
<!-- / message --> http://www.navimania.gr/images/ca_evo2/buttons/report.gif (http://www.navimania.gr/report.php?p=151053)

panosha
06-12-08, 14:50
Περνάς μια θέση στα αγαπημένα σου, όπου μπορείς να δημιουργήσεις κατηγορίες. Αν δεν υπάρχει αρχείο ήχου για τη συγκεκριμένη κατηγορία θα ακούς αυτόν τον προεπιλεγμένο ήχο. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τις αποφυγές.