Επιστροφή στο Forum : ΔΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ
εδω και δυο χρονια για λογους ελλειψης χωρου εχω συνδεσει δυο σταθερους υπολογιστες σε μια tft οθομη hitachi 18 ιντσων μεσω ενος interface που δινει δυνατοτητα κοινης οθονης,ποντικοιυ και πληκτρολογιου.
παρατηρω οτι η οθονη πολλες φορες στον ενα η τον αλλο υπολογιστη κανει νερα,ενω την αλλη μερα παλι δειχνει πολυ καθαρα και στα δυο κομπιουτερ.δηλ δεν εχει σταθεροτητα στην ποιοτητα της εικονας.
και ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι αν βαλω για κοινο ποντικι ενα logitech που εχω με πολλα προγραμματιζομενα πληκτρα,δουλευει και στα δυο κομπιουτερ χωρις ομως τους προγραμματισμους των πληκτρων.
υπαρχει καμμια εξηγηση η λυση για αυτες τις δυσλειτουργιες?
Οταν λες μεσο interface εννοεις με switch??Για καντα πιο λιανα να καταλαβουμε για να σε βοηθησωgrin1
Μήπως το switch που έχεις δεν είναι και το καλύτερο?
Υπάρχουν κάποια switches που υποστηρίζουν και USB οπότε πιστεύω πως έτσι θα το αναγνωρίζει σχετικά πιο εύκολα το mouse σου...
λοιπον γιανα γινω πιο σαφης,αυτο το switch που χρησιμοποιω δεν ειναι απο εκεινα τα παμπαλαια που ηταν στις αρχες,και η οθονη εκανε σκιες και τετοια.ειναι οσο ενα πακετο τσιγαρα και πιο μικρο,και αλλαζεις υπολογιστη πατωντας δυο φορες control και τον αριθμο 1 η 2.συνηθως δειχνει σωστα η οθονη,αλλα καποιες φορες χωρις να εχω πειραξει τπτ,δειχνει νερα στον ενα η τον αλλο υπολογιστη.το δε ποντικι,αν ηταν ενα απλο του εμποριου,δεν θα ειχε προβλημα.αλλα επειδη ειναι ενα logitech με 6 προγραμματιζομενα πληκτρα,και ενω εχω προγραμματισει καποιες λειτουργιες σε αυτα,οταν το εχω βαλει στο switcher δεν κανει τιποτα παρα τις τυπικες κινησεις ενος απλου ποντικιου,δλδ αχρηστευονται τα προγραμματισμενα πληκτρα.
αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει καμμια λυση για την ασταθεια της οθονης και για να μη χανω τις συντομευσεις στα πληκτρα του ποντικιου,η αν ξερει καποιος ενα αλλο swicher που να ειναι πιο ολοκληρωμενος
Επειδη με αντιστοιχο switch δουλευω και εγω δυο υπολογιστες δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα...
Υποθετω πως κατι δεν παει καλα με το switch σου...
Ποιο μοντελο και τι μαρκα ειναι αυτο που εχεις;
Εαν το switch δέχεται ρεύμα να του το βάλεις. Αν όχι, δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη πρίζα. Πολλές φορές αν δεν έχει σταθερότητα το ρεύμα ή είναι κακή η εγκατάσταση στο χώρο σου, παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα. Αυτά επίσης μπορεί να λυθούν με σταθεροποιητή τάσης σε κάποια UPS.
Για τοπ θέμα των προγραμματιζόμενοων πλήκτρων δεν θα βρείς μάλλον άκρη. Το switch είναι USB ή PS/2?
απλά έχεις παρεμβολές - δοκίμασε όταν δείχνει έτσι η οθόνη να πάρεις το VGA καλώδιο από του PC προς το switch και να αρχίσεις να το κουνάς πιο πέρα πιο... "κείθε" να δεις αν αλλάζει κάτι
και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έχεις φερίτη στο καλώδιο ε;
α) Απομάκρυνε τα ηχεία από την οθόνη.
β) Σχετικά με το ποντίκι, έχεις εγκαταστήσει το λογισμικό του και στους δύο υπολογιστές;
ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.τωρα μπηκα και ειδα οτι εχετε φραψει καποιες λυσεις.θα τα δοκιμασω ολα και θα δω,γιατι το ειχα εγκαταλειψει το θεμαα...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.