PDA

Επιστροφή στο Forum : Αν μπορει καποιος να μου λυσει την απορια παρακαλω...

arsenal-hellas
20-07-08, 08:37
Παιδια ειναι το πρωτο μου ποστ, καλως σας βρηκα, αφου διαβασα λοιπον 23765776636 posts εδωdizzy2, αποφασισα και πηγα και πηρα το 4800thumbs up2.Φανταστικο μηχανημα, ολα καλα, δεν χρησιμοποιω εξτρα καρτα μνημης, μεχρι που σημερα κυριακατικα και πρωινιατικα ειχα τη φαεινη ιδεα να κατσω να δω πως γινονται updates κλπ
Γραφτηκα λοιπον στο σαιτ της ngi, χρησιμοποιωντας μονο το licence key που ειχε στη συσκευασια, αφου αν δεν κανω λαθος το μηχανημα μου ειναι PNA(Αν εχω καταλαβει σωστα δηλαδηtongue2)
Παω τελος παντων να δω τι χαρτες ειχε για κατεβασμα και εχει μια εκδοση
2008.Q1.99.EL.PN που ελεγε ειναι για συσκευες PN(confused1) , και μια αλλη, την Q1.98 . Κατεβασα και τα δυο, αν και το 98 μαλλον το ειχε ΗΔΗ μεσα το μηχανημα μου. Οταν τα ξεζιπαρεις το 99.EL.PN βγαζει ενα χαρτη που λεει GreeceU ,και το αλλο ενα χαρτη που λεει GreeceE.
Για να μην σας κουραζω, αφου εγκατεστησα και το activesync στον υπολογιστη μου, πηγα στο μενου του πλοηγου (μεσω του προγραμματος), και βρηκα το φακελο που ειχε μεσα τους υποφακελους GreeceU kai GreeceE, και αντικατεστησα το προηγουμενο GreeceU με το καινουργιο(το 99), με αποτελεσμα να εχω αυτη τη στιγμη στο 4800 μεσα (εσωτερικη μνημη) , 4 χαρτες, 2 Ελλαδας και 2 Κυπρουlotpot και να ΜΗΝ ξερω ποιον να φορτωσω να χρησιμοποιω!
Τον GreeceU v.99 η τον GreeceE v.98??dizzy2
Tι διαφορα εχουν ρε παιδια?

(Το ξερω οτι ειναι χαζη η απορια μου αλλα αν μπορει να με βοηθησει καποιος θα το εκτιμησω πολυ. Ευχαριστω!)

sinapias
20-07-08, 09:22
o 99 ειναι για την παλια εκδοση του destinator PN .κανε τον διαγραφη
και απο τους δυο που θα μεινουν 2008.Q1.97 ειναι με ελληνικους χαρακτηρες ο τελευταιος εκδοση φεβρουαριου.0 Q1.98 ειναι ο ιδιος χαρτης με λατινικους χαρακτηρες

arsenal-hellas
20-07-08, 09:57
eyxaristw poly gia thn apanthsh , ontws apo oti eida o 98 einai me latinikous xarakthres, alla den exw pia ton 97 na ton xrhsimopoihsw!!
apo oti fainetai ton antikatesthsa me ton GreeceU v.99 otan ekana antigrafh epikollhsh apo to activesync!
ti na kanw twra?! na 3anabrw na katebasw ton v.97 poy eixa etsi kai alliws arxika?, kai an nai apo pou?! apo oti eida sthn ngi den ton exei!!
den mporw na xrhsimopoihsw dhladh sthn syskeyh mou ton v.99? se ti ysterei apo tous v.98 kai v.97?!

ΚΩΣΤΑΣ
20-07-08, 10:05
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς άφοβα να τον χρησιμοποιήσεις.

arsenal-hellas
20-07-08, 10:31
telika akousa to filo kai ebala pali ton 2008.Q1.97.
mia teleytaia erwthsh mono:
ka8e pote bgazei peripou h ngi kainourgious xartes?
an katebazw tous xartes pou bgazei sto https://www.ngi.gr/eshop_maps_download.php kai tous bazw ston plohgo mou akolou8wntas thn idia diadikasia (me to activesync) eimai kalymenos apo 8ema plohghshs?
paidia sas eyxaristw poly gia th boh8eia sas!!!

ΚΩΣΤΑΣ
20-07-08, 10:33
Είσαι καλυμμένος. Η Gi βγάζει ανανέωση περίπου 2 φορές τον χρόνο ή όποτε χρειαστεί.

Υ.Γ. Ενώ το άρχισες καλά γράφοντας Ελληνικά τώρα γιατί μας το χαλάς?