PDA

Επιστροφή στο Forum : Updates για Ευρωπαϊκούς χάρτες

Jvpiter
19-07-08, 14:23
Γειά σας παίδες. Νέο στραβάδι κι εγώ στον κόσμο του GPS με το μόλις αποκτηθέν MLS 3900 με Ευρωπαϊκούς χάρτες. Παρατήρησα πως οι Ευρωπαϊκοί χάρτες που περιέχονται στην συσκευή είναι της Νavteq. Ξέρει κανείς που βρίσκουμε updates για τους χάρτες αυτούς όπως και με την Geo;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΚΩΣΤΑΣ
19-07-08, 14:31
Εχω την εντύπωση πως η navteq δεν έχει updates για τους χάρτες.

Jvpiter
19-07-08, 14:44
Ευχαριστώ για την απάντηση Κώστα. Δηλαδή μένεις με τους ίδιους χάρτες αιωνίως; Πάντως στην ιστοσελίδα της GEO δεν βλέπω αναβαθμίσεις παρότι τους πουλάει.

panosha
19-07-08, 22:27
Όταν κυκλοφορήσει νεότερη έκδοση, αγοράζεις.

hellas200
25-07-08, 09:09
εδω υπαρχει ενημερωση για τις τελευταιες εκδοσεις χαρτων

http://www.destinator-upgrade.co.uk/Dest7/dest7full.html

αλλα οπως ειπε και ο πανος η αναβαθμιση πληρωνεται σαν νεος χαρτης

Jvpiter
27-07-08, 11:32
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

geobit
31-07-08, 08:24
Ρε παιδία πριν ένα μήνα αγόρασα του ευρωπαικούς χάρτες (Ανατολική και δυτική Ευρώπη) ξεχωριστά και τους χρυσοπλήρωσα κιολας, και χθες ειδα ενός φύλλου το pna του και ειχε πιο καινουργιους χάρτες απο μένα!!!! Τί γίνεται τώρα παίρνω την MLS? Ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Γιατί αν ήταν να αγοράσω χάρτες παλίους και να ψάχνω στον ιντερνετ για πιο καινούργιους, ποιός ο λόγος να τους πληρώσω????

panosha
31-07-08, 09:45
Φίλε μου η MLS καμία σχέση δεν έχει με το θέμα. Οι χάρτες της Ευρώπης δεν έχουν συχνά updates κι όταν έρχονται δεν είναι ποτέ δωρεάν. Μη βλέπεις που έχουμε καλομάθει...

kyrospetr
07-10-08, 09:32
Καλημέρα

Θέλω να αγοράσω τους ευρωπαικους χάρτες απο ότι είδα και πιο πάνω καθε φορά οταν βγάνει νέο update πρεπει να τους αγορασεις η ngi συμφωνα με την σελίδα έχει:

3 CD με χάρτες NAVTEQ για Αλπεις (Αυστρία, Ελβετία, Βόρεια Ιταλία, Νοτιοανατολική Γαλλία, Νότια Γερμανία), Γαλλία, Γερμανία, Κάτω Χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο), Ιβηρική Χερσόνησος (Ισπανία, Πορτογαλία), Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ανατολική Ευρώπη-Έκδοση 2007.Q1 (Ουγγαρία, Κροατία, Σλοβενία, Εσθονία,Λάτβια, Λετονία, Λιθουανία, Βουλγαρία,FYROM,Βοσνία-Ερζεγοβίνη Ρουμανία,Ουκρανία, Τσεχία,Σερβία, Σλοβακία,Μολδαβία, Πολωνία,Αλβανία) και Κεντρικό οδικό δίκτυο Δυτικής Ευρώπης.

Έκδοση 2006.Q4

Μήπως ξέρει κάποιος έαν τώρα κοντά θα βγούν νέοι χάρτες?

Και κάτι άλλο έγω που έχω το dest σαν προγραμμα περασμένο με τους ελληνικους χάρτες , δεν χρειαζεται να το ξαναπεράσω ωστε να μπουν οι ευρωπαικοι χάρτες έτσι δεν είναι? Απλα θα βάλω μόνο τους χάρτες.

Σωστα?

ahilleas
07-10-08, 09:52
Αυτή την απάντηση μου είχαν δώσει από την http://www.intrinsyc.com/

"We will have new maps for Europe in the October time frame. You would need to purchase from one of our partners like MLS."

Τους χάρτες όπως είναι με τον κατάλογό τους , απλά τους βάζεις στο Directory \DestinatorApps

kyrospetr
07-10-08, 09:59

"We will have new maps for Europe in the October time frame. You would need to purchase from one of our partners like MLS."

Τους χάρτες όπως είναι με τον κατάλογό τους , απλά τους βάζεις στο Directory \DestinatorApps

Ευχαριστώ πολύ.

zeppelin
07-10-08, 10:26

Απλά δεν είπαν ότι θα πρέπει να τους ξανααγοράσεις!!!

kyrospetr
07-10-08, 11:26
Απλά δεν είπαν ότι θα πρέπει να τους ξανααγοράσεις!!!

Σωστό για αυτο θα περιμένω να βγουν οι νέοι.

Ευχαριστώ the best1

emakrinos
16-02-09, 18:23
Πρέπει να αναφέρω την απαράδεκτη πολιτική της Navteq.
Και πρέπει να τους χρυσοπληρώσεις, και μετά δεν έχει αναβάθμιση.
Αφήστε δε που αν πας να αγοράσεις χάρτη σήμερα είναι τουλάχιστον ενός έτους...

Bitnik
16-03-09, 15:29
3 CD με χάρτες NAVTEQ για Αλπεις (Αυστρία, Ελβετία, Βόρεια Ιταλία, Νοτιοανατολική Γαλλία, Νότια Γερμανία), Γαλλία, Γερμανία, Κάτω Χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο), Ιβηρική Χερσόνησος (Ισπανία, Πορτογαλία), Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ανατολική Ευρώπη-Έκδοση 2007.Q1 (Ουγγαρία, Κροατία, Σλοβενία, Εσθονία,Λάτβια, Λετονία, Λιθουανία, Βουλγαρία,FYROM,Βοσνία-Ερζεγοβίνη Ρουμανία,Ουκρανία, Τσεχία,Σερβία, Σλοβακία,Μολδαβία, Πολωνία,Αλβανία) και Κεντρικό οδικό δίκτυο Δυτικής Ευρώπης.

Έκδοση 2006.Q4

Αγόρασα το Navigon 1200 με χάρτες Ανατωλικής Ευρώπης Q3.2008 - 17χώρες, έπειτα βρήκα στα torrent χάρτες Q4 με επιπλέον 27 χώρες. Στο σύνολο 40. Αλλά δεν βρήκα πουθενά τους χάρτες της Μολδαβίας και Ουκρανίας... έστω και του 2007 και του 2006. Εσείς που τους βρήκατε;