Επιστροφή στο Forum : Συνάντηση μελών ngi forum Aθήνα
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Γειά χαρα σε ολους.
Πως σας φαινετε η ιδέα να κανονιζαμε μια συναντηση απο κοντα ,ωστε να γνωριζομαστε , αλλα και να ανταλαζαμε αποψεις και ιδεες για το dest και ολα τα υπολοιπα που συζηταμε στο forum?
Βεβαια και με την συμετοχη και των παιδιων της NGI (zeppelin etc.).
Περιμενω αποψεις και προτασεις.
Απο την πλευρά μου θεωρώ την ιδέα σου πολύ καλή.Το θέμα της τοποθεσίας είναι το πρόβλημα.Επειδή είναι καλοκαίρι μπορούμε να πούμε κάπου κοντά (είναι υποκειμενικό αυτό).
Ας πούμε Λευκάδα?Τι λέτε?
Εγώ από Γιάννενα εκεί είναι σχετικά προσβάσιμο και εύκολο να πάω οπότε γιατί όχι..
Από καιρό φλερτάραμε και εμείς μια τέτοια ιδέα. Θα θέλαμε όμως να υπάρξει μια πρώτη ευρύτερη ανταπόκριση. Αφού λοιπόν ακουστούν κάποιες ιδέες θα προσθέσουμε και την δικιά μας πρόταση.
Πολύ καλή η ιδέα ... να δούμε πώς εφαρμόζεται όμως.
Αν και δεν θέλω να είμαι αρνητικός, μου φαίνεται αρκετά δύσκολη η συνάντηση ανθρώπων από όλη την Ελλάδα σε ένα και μόνο μέρος. Φοβάμαι πως η συμμετοχή θα είναι μικρή ανά περιοχή.
Ίσως λοιπόν να ήταν σκόπιμο να προταθούν τουλάχιστον 4-5 πόλεις και ο καθένας μας να δηλώσει την προτίμησή του. Έτσι θα αξιολογήσουμε ποιά πόλη θα είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή κι ενδεχομένως να μπορούσαν να πραγματοποιηθούν και περισσότερες από μια συναντήσεις (πχ. μία που να εξυπηρετήσει την Μακεδονία, μία για την Στερεά και μία για ... δεν ξέρω πού).
Εννοείται ότι ο κάθε ένας μας θα μπορεί να συμμετέχει σε όποιες θελήσει (και βεβαίως η NGI θα συμμετάσχει σε όλες :lol: ).
Ίσως επίσης να έπρεπε οι admin να ανοίξουν νέο thread δημοψηφίσματος (αν υπάρχει η δυνατότητα) και να γίνει εκεί η αξιολόγηση των προτάσεων.
Υ.Γ. Με μία πρόχειρη ματιά στα μέλη διαπίστωσα πως μόνον 30 από τα 150 έχουν δηλώσει πόλη, οπότε συμπέρασμα μηδέν.
Πολύ καλή η ιδέα ... να δούμε πώς εφαρμόζεται όμως.
Αν και δεν θέλω να είμαι αρνητικός, μου φαίνεται αρκετά δύσκολη η συνάντηση ανθρώπων από όλη την Ελλάδα σε ένα και μόνο μέρος. Φοβάμαι πως η συμμετοχή θα είναι μικρή ανά περιοχή.
Ίσως λοιπόν να ήταν σκόπιμο να προταθούν τουλάχιστον 4-5 πόλεις και ο καθένας μας να δηλώσει την προτίμησή του. Έτσι θα αξιολογήσουμε ποιά πόλη θα είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή κι ενδεχομένως να μπορούσαν να πραγματοποιηθούν και περισσότερες από μια συναντήσεις (πχ. μία που να εξυπηρετήσει την Μακεδονία, μία για την Στερεά και μία για ... δεν ξέρω πού).
Εννοείται ότι ο κάθε ένας μας θα μπορεί να συμμετέχει σε όποιες θελήσει (και βεβαίως η NGI θα συμμετάσχει σε όλες :lol: ).
Ίσως επίσης να έπρεπε οι admin να ανοίξουν νέο thread δημοψηφίσματος (αν υπάρχει η δυνατότητα) και να γίνει εκεί η αξιολόγηση των προτάσεων.
Υ.Γ. Με μία πρόχειρη ματιά στα μέλη διαπίστωσα πως μόνον 30 από τα 150 έχουν δηλώσει πόλη, οπότε συμπέρασμα μηδέν.
herc,εισαι "ωραιος'.Παντα εχεις καποιες προτασεις,και παντα με αιτιολογια.Ενοειτε οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου.Αυτο που ηθελα να πω εγω,ειναι οτι επειδη αιγουρα ειναι δυσκολο να γινει μια συναντηση,πρεπει να υπαρξουν και υποχωρησεις απο καποι
ους,και βεβαια θεληση απο ολους.Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι θα χρειαστει χρονος.
Καλή η λύση του δημοψηφίσματος αλλά πιστεύεις εσύ ότι θα προκύψει κάποια άλλη πόλη εκτός από την πρωτεύουσα?
:roll:
Καλή η λύση του δημοψηφίσματος αλλά πιστεύεις εσύ ότι θα προκύψει κάποια άλλη πόλη εκτός από την πρωτεύουσα?
Αγαπητε sw6jin εύλογη η ερωτηση σου.Αν παρουμε στατιστικα τον τοπο διαμονης των κατοχων dest σιγουρα δεν θα προκυψει καποια αλλη πολη.Ποτε ομως δεν ξερεις τι μπορει να γινει. :!:
Γι' αυτό μίλησα για πιθανότητα να γίνουν 2-3 διαφορετικές συγκεντρώσεις.
Σωστά τα λες herc για διαφορετικές συγκεντρώσεις γιατί μας είναι δύσκολο -για να μην πω αδύνατο-να έρθουμε παράδειγμα στην αθήνα.Ομως θα πρέπει να γίνουν σε διαφορετικές-κοντινές ημερομηνίες για τον λόγο που κάποιος θα μπορεί να παρευρεθεί και σε περισσότερες από μία συγκεντρώσεις.
Λοιπον θα γινει τιποτα????
Κάτι θα οργανώσουμε αλλά από Σεπτέμβριο. Τώρα όλοι λοίπουν
:oops: Καλημέρα σε όλους, θα ήταν πολύ ευχάριστω για εμένα να συναντηθώ και με άλλα μέλη του forum!!! Ο Σεπτέμβρις πλησιάζει και καλό θα ήταν σιγά σιγά να οργανωθούμε λίγο παραπάνω!!! Τι λέτε λοιπόν για μία συνάντηση στα μέσα του Σεπτέμβρη στην Αθήνα..στο Φάληρο για παράδειγμα? Άνετο πάρκινγκ και μεγάλο μαγαζί για πολύ κόσμο!!! Καλός καφές κ' χαμηλή μουσική για μια καλή γνωριμία μεταξή μας!!!
Για την καφετέρια με το user name σου λες;Καλή ιδέα για όσους μένουμε Αθήνα.Εύκολη πρόσβαση και καλός χώρος 8).Για εκτός αττικής,τι γίνετε; :?:
:roll: Καλή εβδομάδα κτ'αρχάς και σιγά σιγά να μπαίνουμε και πάλι στο καθημερινό μας πρόγραμμα!!! Χαίρωμαι που βρίσκεται καλή την ιδέα για την Αττική...ως αναφορά τώρα το εκτός Αθηνών θα πρέπει να μας δώσει τα φώτα του...κάποιο άλλο μέλος του Forum...λόγο ελειπών γνώσεων εκτός Αττικής!!! :wink:
Χαιρετώ και εγω ολα τα μελη του forum.Ελπιζω να περασατε ολοι καλα οπου και αν πηγατε,και ευχομε τα καλυτερα για αυτους που θα φυγουν στην συνεχεια.Λοιπον στο θεμα μας...
Επειδη ξεκινησα ουσιαστικα αυτην την συζητηση ,θα ηθελα να κανω την προταση να γινει και μια συναντηση στην Πατρα και συγκεκριμενα στο Ριον ,κατω απο την γεφυρα που εχει πολυ ωραια και καποια ησυχα καφε.Προτεινω το Ριον γιατι ειναι κομβικο σημειο για πολλες περιοχες ,και πιστευω οτι θα ανταποκριθουν πολλα μελη.
Βεβαια αυτο πιστευω και προτεινω εγω.
Εσεις τι λετε?
και με την οπισθεν!!!!!!!
Ειμαι απο τωρα εκει και παριμενω :wink:
όπως είναι φυσικό, ο καθένας θεωρεί ιδανικό το μέρος που είναι κοντά σε αυτόν...έτσι όμως δε θα βγει άκρη...
πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνει μια καταγραφή των μελών (αριθμός μελών και τόπος διαμονής) και μετά βγάζοντας τα ποσοστά πυκνότητας μελών ανά περιοχή να διοργανωθούν οι ελάχιστες αλλά και βολικότερες συναντήσεις για όλους μας. Θα ξεκινούσα κάποια καταγραφή αλλά πολλοί δεν αναγράφουν τον τόπο διαμονής τους, οπότε τ' αποτελέσματα δε θα ήταν πραγματικά.
όπως είναι φυσικό, ο καθένας θεωρεί ιδανικό το μέρος που είναι κοντά σε αυτόν...έτσι όμως δε θα βγει άκρη...
πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνει μια καταγραφή των μελών (αριθμός μελών και τόπος διαμονής) και μετά βγάζοντας τα ποσοστά πυκνότητας μελών ανά περιοχή να διοργανωθούν οι ελάχιστες αλλά και βολικότερες συναντήσεις για όλους μας. Θα ξεκινούσα κάποια καταγραφή αλλά πολλοί δεν αναγράφουν τον τόπο διαμονής τους, οπότε τ' αποτελέσματα δε θα ήταν πραγματικά.
Νομίζω πώς το είπα και πιό πάνω, πώς έτσι, άλλο μέρος εκτός Αθηνών δεν θα παίξει τον αιώνα τον άπαντα. Οπότε αν δε γίνει στην πρωτεύουσα τότε δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί κάποιο άλλο κριτήριο το οποίο εγώ δεν μπορώ να βρώ ποιό θα είναι οπότε και θα γίνει στην πρωτεύουσαααα...
Δύσκολο
δηλαδή, γνωρίζεις ότι από τους περίπου 270 οι ...ας πούμε 200 είναι από Αθήνα και οι υπόλοιποι 70 από 70 διαφορετικές περιοχές? αν είναι έτσι, έχεις δίκιο, βολεύει μόνο αθήνα. Εγώ πιστεύω πως φυσικά είναι περισσότεροι από αθήνα, αλλά όχι τόσοι που να είναι απαγορευτική η αναλογία για να γίνει συνάντηση και σε άλλο μέρος.
ότι και να λέμε όμως είναι υπόθεση αφού η πλειοψηφία δεν αναγράφει τον τόπο διαμονής.
δηλαδή, γνωρίζεις ότι από τους περίπου 270 οι ...ας πούμε 200 είναι από Αθήνα και οι υπόλοιποι 70 από 70 διαφορετικές περιοχές? αν είναι έτσι, έχεις δίκιο, βολεύει μόνο αθήνα. Εγώ πιστεύω πως φυσικά είναι περισσότεροι από αθήνα, αλλά όχι τόσοι που να είναι απαγορευτική η αναλογία για να γίνει συνάντηση και σε άλλο μέρος.
ότι και να λέμε όμως είναι υπόθεση αφού η πλειοψηφία δεν αναγράφει τον τόπο διαμονής.
Δέν είπα ακριβώς αυτό αλλά από τα 100 άτομα οι 55 με 60 είναι σίγουρα από Αθήνα περίπου 10 με 15 είναι από Θεσσαλονίκη άλλοι 5 με 10 είναι από Πάτρα και οι υπόλοιποι από άλλες περιοχές από 1 μέχρι 5 άτομα οπότε ότι και να γίνει αν τεθεί θέμα πλειοψηφείας τότε όντος δεν βλέπω άλλο σημείο συνάντησης. Τώρα άν αυτό γίνει στην Πάτρα για να καλύψει Αθήνα και Δυτική Ελλάδα και Πελοπόνησο ή γίνει παράδειγμα Λάρισα ή Λαμία για να καλύψει κάποια άλλα σημεία τότε αυτό συζητείται φαντάζομαι απ' όλους.
Αλλά δεν πιστεύω πώς είναι θέμα στατιστικό αλλά θέμα θάλησης αν κάποιος επιθυμεί να βρεθεί για κάποια ανταλλαγή απόψεων.
Αυτά... :P
Γεια χαρα και παλι.
Παιδια για να μην γινονται παρεξηγησεις ,οταν μιλησα για συναντηση στην Πατρα,δεν εννοουσα ολα τα μελη του forum απο ολη την Ελλάδα.Αν ειναι δυνατον!!!!!
Εννοώ οσους μπορουν απο τις γυρω περιοχες,μαζι βεβαια και με την συμετοχη των ανθρωπων τις NGI.
Ετσι και αλλοιως συγκεντρωση στην Αθήνα θα γινει,δεν γινετε και αλλοιως ,αφου στατιστικα οι περισσοτεροι κατοχοι DEST3 ειναι απο Αττικη.
Αυτα για την ωρα....
Όλες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες και εμείς θα ακολουθήσουμε - υποστηρίξουμε την ή τις συναντήσεις αυτές. Περιμένουμε μόνο να μπούμε ξανά στους ρυθμούς μας, μετά από τις διακοπές, καθώς επίσης και να υπάρξουν κάποια ενδιαφέροντα νέα. Μόλις είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε και εμείς την πρότασή μας για συνάντηση και κάποια χορηγία. Όλοι μας στην NGI θέλουμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Καλό χειμώνα σε όλους.
Μάκη, βλέπω επανέφερες το θέμα της συνάντησης, και πολύ καλά έκανες :wink:
Θα επαναλάβω την αρχική μου τοποθέτηση: θεωρώ μη ρεαλιστικό το να πραγματοποιηθεί μία και μόνη συνάντηση και να συμετάσχουν όλοι σε αυτήν. Πιστεύω ότι θα χρειαστούν περισσότερες και "μικρότερες" για να ικανοποιηθούν όλοι. Κι επειδή τελικά το σημείο κλειδί είναι η συμμετοχή ή όχι της NGI (διαφορετικά δεν θα το συζητάγαμε τόσο πολύ, αφού οποιοιδήποτε από εδώ θα μπορούσαν να συναντηθούν μεταξύ τους) θα πρότεινα να περιμένουμε να δούμε την πρωτοβουλία της NGI και μετά βλέπουμε.
Καλό χειμώνα σε όλους.
Μάκη, βλέπω επανέφερες το θέμα της συνάντησης, και πολύ καλά έκανες :wink:
Θα επαναλάβω την αρχική μου τοποθέτηση: θεωρώ μη ρεαλιστικό το να πραγματοποιηθεί μία και μόνη συνάντηση και να συμετάσχουν όλοι σε αυτήν. Πιστεύω ότι θα χρειαστούν περισσότερες και "μικρότερες" για να ικανοποιηθούν όλοι. Κι επειδή τελικά το σημείο κλειδί είναι η συμμετοχή ή όχι της NGI (διαφορετικά δεν θα το συζητάγαμε τόσο πολύ, αφού οποιοιδήποτε από εδώ θα μπορούσαν να συναντηθούν μεταξύ τους) θα πρότεινα να περιμένουμε να δούμε την πρωτοβουλία της NGI και μετά βλέπουμε.
Αγαπητέ φίλε Herc,καλό χειμώμα και σε σένα.
Για αλλη μια φορά θα συμφωνήσω μαζί σου. :D
για να ...ταράξω λίγο τα υπερβολικά ήρεμα νερά,ας επαναφέρω το θέμα σε ..ημερήσια διάταξη!!!
πρότασή μου λοιπόν να ξεκινήσουν οι φίλοι μας της NGI να προτείνουν κάποιο μέρος στην Αθήνα για αρχή, με κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία και όσοι πιστοί προσέλθετε...
από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας...
αν πετύχει,συνεχίζουμε αυτές τις συναντήσεις και σε άλλες πόλεις που θα συμφωνήσουμε από εδώ μέσα και πάντα με την συμμετοχή (παρουσία) των φίλων της NGI που κάθε μέρα μας λύνουν τόσες απορίες εδώ μέσα...
αν δεν πετύχει,πέστε βρε παιδιά πως ένα κυριακάτικο πρωινό πήγε άσκοπα και δεν μας κάνει καρδιά να το ...ξαναδοκιμάσουμε!!
λοιπόν φίλε zeppelin η μπάλλα είναι σε ...σένα τώρα,κάνε λοιπόν παιχνίδι...
Απο τον Ιουνιο ειχα να κανω post σε αυτη την ενοτητα.
Με τον Maki βρεθηκα (ετσι για να πω οτι βρεθηκα με εναν του forum) θελω να γνωρισω ομως και τους υπολοιπους
Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμαστε αρκετό καιρό, αλλά θα θέλαμε να το οργανώσουμε καλά.
Θελουμε και εδω πάνω στην Θεσσαλονίκη κατι αντίστοιχο εεε.. 8) 8)
ROUFIANOS: exw mathei oti kapoios ypoptos ... skoteinos typos ekei ... organwnei perifima party... :twisted:
ROUFIANOS: exw mathei oti kapoios ypoptos ... skoteinos typos ekei ... organwnei perifima party... :twisted:
Xereis kati poy den xeroyme ? :lol: :lol: :lol:
Xereis kati poy den xeroyme ? :lol: :lol: :lol:
oxi... gia thessaloniki pou se afora ... den xerw tipota!
ama ixera omws ... tha ta lega ola!
:shock:
to post pigaine ston zeppelin kai sto "...αλλά θα θέλαμε να το οργανώσουμε καλά." :oops:
Οχ ! Επικίνδυνοι αυτοί οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. Τα βγάζουν όλα στην φόρα ! Προτιμώ τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !! :twisted:
Οχ ! Επικίνδυνοι αυτοί οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. Τα βγάζουν όλα στην φόρα ! Προτιμώ τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !! :twisted:
xexexexexe :lol: :lol: :lol: :lol:
xexexexexe :lol: :lol: :lol: :lol:
σσσσσσσσσσσσ.ρουφιανοι παντου :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vasiliadis1
20-05-06, 18:41
MinOtaVrS δέν ήξερα οτι είσαι θεσσαλονίκη,Δουλέύεις για την ngi?
MinOtaVrS δέν ήξερα οτι είσαι θεσσαλονίκη,Δουλέύεις για την ngi?
An douleva gia thn NGI tha katevaina sthn Athina me Kolotoumpes !! :lol: :lol: :lol:
Peran ths plakas eimai apo Athina alla logo epagelmatikwn ypoxresewn tha eimai gia kana 2 xronia mazi sas .. :wink:
Επαναφερω και παλι το θεμα της συναντησης.Νικο τι θα κανουμε?
Θα το κανονισουμε? :lol: 8) :wink:
Εγω σημερα κατεβαινω Αθήνα , αρα αυτο το ΣΚ θα ειμαι κατω όποιος επιθυμει συναντηση μεσα ...
Αυτό το διάστημα είμαστε λίγο πιεσμένοι λόγω της παράδοσης του νέου χάρτη.
Επίσης θα θέλαμε η συνάντηση να είναι καλά οργανωμένη.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως η συνάντηση θα μπορούσε να συνδιαστεί με την έλευση του D6.
Χρονικά πιστεύω πως μετά το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου.
SavvasBlue
16-06-06, 12:21
Αυτό το διάστημα είμαστε λίγο πιεσμένοι λόγω της παράδοσης του νέου χάρτη.
Επίσης θα θέλαμε η συνάντηση να είναι καλά οργανωμένη.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως η συνάντηση θα μπορούσε να συνδιαστεί με την έλευση του D6.
Χρονικά πιστεύω πως μετά το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου.
Eιναι πολυ καλη ιδεα παιδια, θα μας δοθει η δυνατοτητα να τα πουμε πολυ φιλικα και ωραια εξω απο τα "ηλεκτρονικα" πλαισια. Οργανωστε το οπως νομιζετε και το βλεπουμε.
Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμαστε αρκετό καιρό, αλλά θα θέλαμε να το οργανώσουμε καλά.
Niko den blepw fos!!!!!
tha kanoyme tipota? :lol: :lol: :lol: :lol:
vasiliadis1
13-09-06, 13:32
ΜΑΛΛΟΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ :D
Niko den blepw fos!!!!!
tha kanoyme tipota? :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ είμαι μέσα! Όσον αφορά στην ημερομηνία και στην ώρα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μπορώ, όποτε και να κανονιστεί. Οπότε, καλό θα ήταν η μέρα και η ώρα να προταθεί από κάποιον που έχει λιγότερο ευέλικτο ωράριο από εμένα. Παρεμπιπτόντως, εγώ μένω δίπλα στην NGi, οπότε δε θα με χαλούσε καθόλου η συνάντηση να γίνει κάπου κοντά στα headquarter. :D
Είχα προτείνει να γίνει μία συγκέντρωση με την επίσημη έλευση του 6 και να είναι αρκετά οργανωμένη
Είχα προτείνει να γίνει μία συγκέντρωση με την επίσημη έλευση του 6 και να είναι αρκετά οργανωμένη
+1
Ok, οπότε περιμένουμε από εσάς... :)
Καλη σκεψη Νίκο.
Αναμενουμε λοιπον...
:lol: :lol: :lol: :lol:
vasiliadis1
14-09-06, 07:25
Καλη σκεψη Νίκο.
Αναμενουμε λοιπον...
εσεις αναμενετε την συναντηση
εμεις αναμενουμε τα ορεκτικα :lol: :lol: :lol:
Μεχρι τοτε δεν ανεβαινετε στην Σαλλονικη για κανενα κρασακι .. :wink:
Η αλήθεια είναι ότι μου έχετε ανοίξει την όρεξη με όλες αυτές τις περιγραφές
Το αεροπλάνο κανει 45 λεπτά ...
:lol: :lol: :lol:
vasiliadis1
14-09-06, 14:44
Το αεροπλάνο κανει 45 λεπτά ...
νικο πες μου με πια πτηση ερχεσαι να ερθω απο το αεροδρομιο να σε παραλάβω.
Τι φτιάξαμε τη πλοήγηση? για να πηγαίνουμε με τα αεροπλάνα?
:idea: :idea:
μήπως μπορώ -ταπεινά- να προτείνω και εγώ μία συνάντηση?
Για ουζάκια ίσως στον Ευβοϊκό ?
Με σαγανακια, μαριδούλες.... χταποδάκια .. και τα λοιπά συναφή !!! 8) 8)
Λέω μήπως !!!!
:idea:
Μπορώ -κάλλιστα- να σας δώσω και συντεταγμένες σημείου ..... :lol: :lol:
Νομίζω πως έτσι που το πάτε δε θα κάνουμε τίποτε άλλο από το να τρώμε... Πάντως είναι δελεστικό!
Νομίζω πως έτσι που το πάτε δε θα κάνουμε τίποτε άλλο από το να τρώμε... Πάντως είναι δελεστικό!
Λοιπόν ... κ.κ. Zeppelin.
Δεν εννοώ φαγοπότι ... όπως έγινε στο άμεσο παρελθόν απο τους φίλτατους κ.κ. συνφορουμίστες στην όμορφη Θεσ/νίκη.
Η πρότασις μου έχει ως ακολούθως:
1. Ημέρα :Κυριακή πρωί- μεσημέρι - απόγευμα (διαλέχτεεεεεεεεεε!!).
2. Τόπος : Εύβοια - Χαλκίδα - Παραλία.
3. Τοποθεσία : Παρά τον Ευβοϊκό ...( η θάλασα στα πόδια μας !!!)
4. Εδέσματα : Θαλλασινοί μεζέδες !!!! ( έ , τώρα αν κάποιος καταφέρει και φάει "του σκασμού" .... :cry: )
5. Ουζάκι , τσιπουράκι , μπυρίτσα (κατα Μαμαλάκη !)
6. Η καλλίτερη των διαθέσεων για συζήτηση , ανάπαυλα , ξεκούραση ...
7. Δεκτές και οι συνοδοί - σύζυγοι. (απαραίτητη προυπόθεσις -> ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ !!!!!)
για λοιπές προτάσεις .... τα ώτα ανοικτά !!!!! :lol: :lol: :lol:
Μέσα για Χαλκίδα.
Να το κάνουμε Κυριακή 24/9 13.00 ?
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Ζηλέψατε, ζηλέψατε? :lol: :lol: :lol:
Ζηλέψατε, ζηλέψατε? :lol: :lol: :lol:
8)
εεεεε όχι βέβαια και να ζηλέψουμε !!!!
να σου πω αγαπητέ και μερικές λεπτομέριες ,,,, για να ζηλέψεις εσύ ...
Απόσταση απο την θάλλασα 1 μέτρο ...
κυματάκι παφλάζων ...
αεράκι .....
χταποδάκι ξεροψημένο ...
(να συνεχίσω ... ή άρχισαν τα σάλια ?????....)
ουπππππππςςςςςςςς!!!
ξέχασα το καλλίτερο ...
Οκ. Μινώταυρος με τον κ. Grimak... να χορεύουν παραπλεύρως Tango !!!!
υπο τους ήχους απαλών μελωδιών του Μωράκη και του Παπακ/νου !!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Επεσε τόσο φαι χθες ( αν και λιγο κρασί ακόμα το σηκώναμε) (τα κερασμένα μείνανε) που πίστεψε με δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση.
Καμιά σόδα ρε παιδιάαααααααααα
Μέσα για Χαλκίδα.
Να το κάνουμε Κυριακή 22/9 11.00 ?
φίλτατε !!!!
οκ για εμενα ...
"Λουκάς" , "Τσάφ", "5Φ", "Καπετάνιος (έχει 3 χρυσούς σκούφους!!)
Διαλέχτεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεε!!!!
Επεσε τόσο φαι χθες ( αν και λιγο κρασί ακόμα το σηκώναμε) (τα κερασμένα μείνανε) που πίστεψε με δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση.
Καμιά σόδα ρε παιδιάαααααααααα
αγαπητέ φίλε .... η ευχή -απο καρδίας- είναι να μπορέσετε να το επαναλάβετε άπειρες φορές ...
άλλωστε , αυτά μένουν ....
και είναι το καλλίτερο και το ομορφότερο ....
ουπππππππςςςςςςςς!!!
ξέχασα το καλλίτερο ...
Α ρε Στέργιο με το Tango σου......... :evil: :lol: :lol: :lol:
ουπππππππςςςςςςςς!!!
ξέχασα το καλλίτερο ...
Α ρε Στέργιο με το Tango σου......... :evil: :lol: :lol: :lol:
EKTETHIKAME KAI PALI ! :lol: :lol: :lol:
Μέσα για Χαλκίδα.
Να το κάνουμε Κυριακή 22/9 11.00 ?
Φίλε Πανο, εννοείς 24/9 κυριακή ? γιατί 22 είναι παρασκευή.
Οχι τόσο νωρίς ρε φίλε, καλύτερα κατα τις 13:00
Κι εγώ συμφωνώ να το κάνουμε αργότερα, για να μην έρθουμε αγουροξυπνημένοι.
24/9/06 ΚΥΡΙΑΚΗ 13:00 Χαλκίδα
Δηλώστε συμετοχές....
Ante me to kalo kai h synanthsh sthn Athina...
A re grimak pantou mesa tha eisai ...
H epomenh synanthsh sto Argostoli ... :lol: :lol:
Ante me to kalo kai h synanthsh sthn Athina...
A re grimak pantou mesa tha eisai ...
H epomenh synanthsh sto Argostoli ... :lol: :lol:
Το επόμενο καλοκαίρι ίσως.... Ο sinapias ακούει?
vasiliadis1
15-09-06, 17:05
ενα θα σας πώ.....εχθές εκανα μισή ωρα να βρώ που παρκαρα το αυτοκίνητο.....!!!!
με μεθύσατε :lol: :lol:
ενα θα σας πώ.....εχθές εκανα μισή ωρα να βρώ που παρκαρα το αυτοκίνητο.....!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: Δεν είχες βάλει στίγμα? :lol: :lol: :lol:
Τελικά που το είχες παρκάρει? δίπλα απο την καρέκλα? :lol: :lol:
ΕΕΕΕ μα πείτε μας επιτέλους τι έγινε με αυτή την καρέκλα :shock: ????
:? :D
ΕΕΕΕ μα πείτε μας επιτέλους τι έγινε με αυτή την καρέκλα :shock: ????
Δεν έγινε τίποτα τρομερό αλλά η στιγμή και η διάθεση μας έκανε να γελάμε 5-10-15 λεπτά!
Αν είσαι τόσο περίεργη, θα σου πώ απο κοντά......
vasiliadis1
15-09-06, 17:20
το gps το εκλεισα την στιγμη που παρκαρα....οταν λοιπον μετά ανοιξα βιαστικά το gps για να δώ που είχε σταματήσει μεχρι να προσανατολιστώ βρήκε στίγμα το γ@@@νΟ το μηχανημα και χαθηκε η αρχική θέση.
Παντως χτές ήταν super. Χαρηκα πολύ που κέρασα τα καλά μου φιλαράκια.
το gps το εκλεισα την στιγμη που παρκαρα....οταν λοιπον μετά ανοιξα βιαστικά το gps για να δώ που είχε σταματήσει μεχρι να προσανατολιστώ βρήκε στίγμα το γ@@@νΟ το μηχανημα και χαθηκε η αρχική θέση.
:lol: :lol: :lol: :lol: Νέος είσαι ακόμα, θα μάθεις! :lol: :lol: :lol:
Παντως χτές ήταν super. Χαρηκα πολύ που κέρασα τα καλά μου φιλαράκια.
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ :?: :lol: :lol:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Δηλώστε συμετοχές....
Που είσται βρεεεεεεεεε :?:
Δηλώστε συμετοχές....
Εγω φιλε Μάκη δεν θα μπορεσω ουτε αυτην την φορα
:cry: :cry: :cry: :cry:
vasiliadis1
16-09-06, 15:36
Δηλώστε συμετοχές....
ψωφιος για συναντήσεις εισαι grimak! αχόρταγος!!
Δηλώστε συμετοχές....
ψωφιος για συναντήσεις εισαι grimak! αχόρταγος!!
:lol: :lol: :lol: ναι ναι...
Δηλώστε συμετοχές....
Κρίμα καλά θα ήταν να τα λέγαμε κι απο κοντά.
Δεν πειράζει, ίσως την επόμενη, που μπορεί να είναι και στην Πάτρα :wink:
O makhs o party animal .... :lol: :lol: :lol:
O makhs o party animal .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gelas eee.. telika posoi tha eiste re paidia sthn synanthsh ?
Εγώ πάντως θα είμαι. :lol:
Gelas eee.. telika posoi tha eiste re paidia sthn synanthsh ?
2,5 :lol: :lol: :lol:
Λείπουν αρκετοί για π.σ.κ. πιστεύω, θα δείξει τις επόμενες ημέρες.....
Δηλώστε συμετοχές....
Μάκη ποτε δεν ξερεις,υπαρχει και περιπτωση να εμφανιστω ξαφνικα 8) 8)
Ας ειναι και Αθήνα δεν πειραζει,αν δεν κανονισουμε για Πάτρα
Δηλώστε συμετοχές....
Αν μπορείς να κατέβεις Αθήνα κυριακή 24/9 θα πάμε παρέα Χαλκίδα :wink:
Παιδία θα ήθελα πολύ να ερχόμουν και εγώ να σας γνωρίσω από κοντά αλλά έχει κανονιστεί βόλτα με το skodaclub.gr στης 24.9.06 για Λουτράκι .
Παιδία θα ήθελα πολύ να ερχόμουν και εγώ να σας γνωρίσω από κοντά αλλά έχει κανονιστεί βόλτα με το skodaclub.gr στης 24.9.06 για Λουτράκι .
Δεν πειράζει φίλε Δημήτρη,
την επόμενη.........
Καλά να περάσετε :wink:
Ευχαριστώ
Το ίδιο εύχομαι και σ’ εσάς.
Κάποια άλλη φορά σίγουρα θα τα πούμε από κοντά.
Δηλώστε συμετοχές....
Αν μπορείς να κατέβεις Αθήνα κυριακή 24/9 θα πάμε παρέα Χαλκίδα :wink:
Μάκη μάλλον δεν προλαβαινω.Εχω κοινωνικη υποχρεωση την Κυριακη,(βλεπε Βάπτιση)
Τωρα ομως που αρχισαν οι συναντησεις ,σιγουρα σε καποια απο αυτες θα τα πουμε και απο κοντα!! :lol: :lol:
Παιδια περιμενα πως και πως αυτη τη συναντηση!!!!! Για αυτο το Σ/Κ ομως δεν μπορω λογω υποχρεωσεων :( :?
Και οπως λεει και ο φιλος (απο πανω) εχω να παω σε βαπτιση κι εγω
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ NGi Forum 24/9/06 ΚΥΡΙΑΚΗ 13:00 ΧΑΛΚΙΔΑ
Τελικά είμασται μόνο 4 (GriMak - Karma - Evan - Panosha) :?:
Φαντάζομαι, μέχρι τις 24, θα μαζευτούν κι άλλοι. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στις 24 έχω μια βάπτιση, αλλά είπα να μην πάω, για να μη χάσω τη συνάντηση. Αλλά, θα προτιμούσα να γίνει στις 23, για να πάω και στην βάπτιση. Πάντως, όποτε και να γίνει τελικά, είμαι μέσα. :)
Προχωράμε και περιμένουμε και άλλους :lol: :lol: :lol:
Καλημέρα παίδες.
Θα ήθελα κι εγώ να έρθω στην παρέα, αλλά αυτή την Κυριακή έχω να πάω σε βάπτιση και δεν προλαβαίνω με τίποτα.
Κρίμα. Αν ξανακονονιστεί κάτι όμως, θα το προσπαθήσω.
Ολες οι βαπτίσεις μαζί έπεσαν ! :lol: :lol: :lol:
Ολες οι βαπτίσεις μαζί έπεσαν ! :lol: :lol: :lol:
Αστα να πανε...
:lol: :lol: :lol: :cry:
Που είσται βρεεεεεεεεεεε?
Μήπως πρέπει να κεράσουμε ? :shock: :shock: :shock:
Με βάζετε σε πειρασμό και είμαι επιρρεπής, έλα όμως που αύριο πρέπει να ανεβώ στην Αθήνα! spichri τί λες το συζητούμε;
Με βάζετε σε πειρασμό και είμαι επιρρεπής, έλα όμως που αύριο πρέπει να ανεβώ στην Αθήνα! spichri τί λες το συζητούμε;
Αντε βρε Νικόλα να σε δούμε και απο κοντά...... :wink:
spichri μην πεις όχι :evil: :cry: :lol:
+100000000000000000000000 :roll: :roll: :roll: :roll:
Πάντως, Μάκη, θα σου ταίριαζε γάντι να ήσουν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε καμιά πολυεθνική! :lol:
Καλού κακού, δεν κοινοποιείται το «στίγμα»; Ποιός είναι υπεύθυνος; Ο karma;
Καλού κακού, δεν κοινοποιείται το «στίγμα»; Ποιός είναι υπεύθυνος; Ο karma;
Το στίγμα θα σταλεί με pm σε αυτούς που θα δηλώσουν συμετοχή :wink:
Έχουμε <αναλάβει> την οργάνωση της συνάντησης εγώ με τον φίλο karma :wink: :lol:
Σπύρο, γρήγορα δήλωσε τη συμετοχή σου. Ετσι κι αλλίώς θα έχεις παρέα στη διαδρομή το Νίκο. Ανετα μπορείτε να έρθετε με ένα αυτοκίνητο.
Πάντως, Μάκη, θα σου ταίριαζε γάντι να ήσουν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε καμιά πολυεθνική! :lol:
:lol: :lol: :lol: Μπααααααααά
Που είσται βρεεεεεεεεεεε?
Επειδή βλέπω πως η συμετοχή είναι μικρή για την ωραία μας Χαλκίδα.... :cry:
Προτείνω η συνάντηση να γίνει στην Αθήνα....... εφόσον βέβαια δηλωθούν περισσότερες συμετοχές και βέβαια αν συμφωνούν και οι άλλοι φίλοι Karma,Evan,Panosha.
Παιδια εγω ειμαι μεσα...! Βεβαια θα ηταν καλυτερα για Αθηνα μιας και ηρθαν τα πρωτοβροχια...! :wink:
Κι εγώ συμφωνώ. Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο, για τον περισσότερο κόσμο, να συναντηθούμε κάπου στην Αθήνα. Παιδιά, κανένας άλλος για Αθήνα; Οέο; :-D
Θα συμφωνήσω, λογω καιρού και γιά να γίνουμε περισότεροι.
Ισως μπορέσουν να έρθουν και τα παιδιά απ' την Πάτρα
Μέσα κι εγώ για Αθήνα
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Παίδες εγώ, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσει ο Σπύρος (spichri), κατά 99% θα έλθω, βέβαια για την Αθήνα, θα ήθελα να μάθω έγκαιρα το μέρος, για να δω και τι είδους λέμβο θα φέρω μαζί μου, με τρόπιδα (καρίνα) ή χωρίς; Πρωτοβρόχια γαρ! :-k
Παίδες εγώ, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσει ο Σπύρος (spichri), κατά 99% θα έλθω, βέβαια για την Αθήνα, θα ήθελα να μάθω έγκαιρα το μέρος, για να δω και τι είδους λέμβο θα φέρω μαζί μου, με τρόπιδα (καρίνα) ή χωρίς; Πρωτοβρόχια γαρ! :-k
Νικόλα είσαι πρώτος :smt023
Λοιπόν ...
το στίγμα του ΟΥΖΕΡΙ "ΛΟΥΚΑΣ" είναι
Lon: 23.58959
Lat : 38.46930
του ΟΥΖΕΡΙ "ΚΑΙΚΙΑ"
Lon: 23.58852
Lat : 38.46733
στην Παραλία Χαλκίδος , επί της οδού Μακαρίου, Κάνηθος
Η απόσταση (χρονικά) απο τον κόμβο Μεταμ/σεως Αττικής είναι περί τα 40 λεπτά με λογική ταχύτητα.
Υπάρχει αρκετός χώρος για τα αυτοκίνητα - μηχανές .. και βασικά δεν είναι μέσα στο κέντρο ... άρα η πρόσβαση είναι πολύ πιο εύκολη !!!
Λοιπόν ...
το στίγμα του ΟΥΖΕΡΙ "ΛΟΥΚΑΣ" είναι
Lon: 23.58959
Lat : 38.46930
του ΟΥΖΕΡΙ "ΚΑΙΚΙΑ"
Lon: 23.58852
Lat : 38.46733
στην Παραλία Χαλκίδος , επί της οδού Μακαρίου, Κάνηθος
Τελικά είναι Χαλκίδα; Δηλαδή γλιτώνω από την λέμβο;
:smt041
Για Αθήνα ....
λόγω υποχρεώσεων ... τουλάχιστον για τον Σεπτέμβριο εγώ το θεωρώ ολίγον δύσκολο :(
Τελικώς δεν έχει αποφασισθεί το πού θα γίνει η συνάντηση; Γνωρίζει κάποιος;
Βρε παιδια ειναι καπως δυσκολο για Χαλκιδα...! Για Αθηνα δεν ξερω αλλα ακουγεται πιο λογικο και εφικτο!
Τελικώς δεν έχει αποφασισθεί το πού θα γίνει η συνάντηση; Γνωρίζει κάποιος;
Από τις απαντήσεις των φίλων (Evan, panosha, nikos_ph, tel_sup) νομίζω πως το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Φίλε Karma, εφόσον Η απόσταση (χρονικά) απο τον κόμβο Μεταμ/σεως Αττικής είναι περί τα 40 λεπτά με λογική ταχύτητα. ελπίζουμε να καταφέρεις να είσαι κοντά μας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις 2μμ. :)
Απ'οτι καταλαβαινω οριστηκε ο χρονος και το μονο που μενει ειναι ο τοποθεσια???
Νίκο θά χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά στην Αθήνα, προχθές είπες ότι θα ερχόσουνα αλλά δεν εμφανίστηκες...
Αθήνα τελικά, Κυριακή 24/9 θα ενημερωθείς γιά τόπο και ώρα.
Ωραία! Νομίζω ότι είναι καλύτερο για όλους μας να γίνει στην Αθήνα. Αν θέλουμε να πάμε για φαγητό, πιστεύω ότι στις 2 το μεσημέρι είναι μια χαρά! Ξέρω ένα ωραίο παραλιακό ταβερνάκι για θαλασσινά, στη Βάρκιζα. Τα τραπέζια είναι πάνω στα βότσαλα. Άλλες προτάσεις;
vasiliadis1
21-09-06, 14:44
Ξέρω ένα ωραίο παραλιακό ταβερνάκι για θαλασσινά, στη Βάρκιζα. Τα τραπέζια είναι πάνω στα βότσαλα.
αχχχ βοτσαλα, θαλασσινα,Βαρκιζα,.....αν θα ερθω θα κεράσετε? ....το λέω γιατι εχω μπεί μέσα απο το κέρασμα που εκανα στα μέλη της Β.Ελλάδος. =P~
Νίκο θά χαρώ πολύ να σε γνωρίσω από κοντά στην Αθήνα, προχθές είπες ότι θα ερχόσουνα αλλά δεν εμφανίστηκες...
Αθήνα τελικά, Κυριακή 24/9 θα ενημερωθείς γιά τόπο και ώρα.
Ήλθα στο Μενίδι για μία επισκευή, απ’ όπου τελείωσα γύρω στις 4μμ, φεύγοντας και βλέποντας την κίνηση και το αντίστοιχο μποτιλιάρισμα, έκανα μισή ώρα για 1400μ στο Μενίδι, πήρα την Αττική οδό και ακόμη τρέχω. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να με πτοήσει και εκτός απροόπτου, θα συναντηθούμε την Κυριακή.
Ξέρω ένα ωραίο παραλιακό ταβερνάκι για θαλασσινά, στη Βάρκιζα. Τα τραπέζια είναι πάνω στα βότσαλα.
αχχχ βοτσαλα, θαλασσινα,Βαρκιζα,.....αν θα ερθω θα κεράσετε? ....το λέω γιατι εχω μπεί μέσα απο το κέρασμα που εκανα στα μέλη της Β.Ελλάδος. =P~
Αν έρθεις από Θεσσαλονίκη θα κεράσουμε και θα σε προτείνουμε γιά forum expert. Μόνο το φαγητό κερνάμε όμως, οχι τίποτα καρέκλες !
Evan, καλή μου ακούγεται η πρόταση σου, είναι οκ το μαγαζί άν έχει βροχή ?
Έλα εσύ και μη σε νοιάζει... :wink:
Evan, καλή μου ακούγεται η πρόταση σου, είναι οκ το μαγαζί άν έχει βροχή?
Είναι εντάξει και για βροχή. Άλλωστε, υπάρχες πολλές εναλλακτικές εκεί γύρω.
α ωραια να ρθω κι εγω?θα φερουμε και τα PDA μας μαζι?
α ωραια μη χαθουμε κιολας καθοτι και ασχετος απο δρομους που θα γινει τελικα?ποτε?
Λέμε για Κυριακή, 2μμ, στη Βάρκιζα, για φαγητό. Πώς σου φαίνεται; Σε βολεύει;
ωραια εχω καιρο να παω βαρκιζα.σε πιο μαγαζι?κλειστο ελπιζω μη φαμε καμια βροχαρα
τι εμαθα? οσοι παρευρεθουν στη συναντηση θα λαβουν CD με νεους χαρτες?μη σπρωχνεστε πλακα κανω
η CD με το νεο destinator 6 ειπαμε μη σπρωχνετε
Ποτέ δεν ξέρεις... :wink:
Σχετικά με την ταβέρνα, πιστεύω ότι θα ήταν καλή επιλογή, αν ο καιρός ήταν καλός. Τώρα, που η πρόβλεψη είναι ότι θα βρέξει, μήπως να αφήσουμε τα βότσαλα και τις παραλίες και να πάμε στα Καλύβια, να γίνει της κολάσεως; :lol: Πάντως σ' αυτήν την ταβέρνα στη Βάρκιζα έχει να κάτσεις και μέσα και έξω. Αλλά, βέβαια, έξω είναι πιο ωραία.
Έχετε κάποια άλλη ιδέα να προτείνετε;
Ποτέ δεν ξέρεις... :wink:
Σχετικά με την ταβέρνα, πιστεύω ότι θα ήταν καλή επιλογή, αν ο καιρός ήταν καλός. Τώρα, που η πρόβλεψη είναι ότι θα βρέξει, μήπως να αφήσουμε τα βότσαλα και τις παραλίες και να πάμε στα Καλύβια, να γίνει της κολάσεως; :lol: Πάντως σ' αυτήν την ταβέρνα στη Βάρκιζα έχει να κάτσεις και μέσα και έξω. Αλλά, βέβαια, έξω είναι πιο ωραία.
Έχετε κάποια άλλη ιδέα να προτείνετε;
Στη Σταματα, για γιδα η προβατινα!!!!!!!!! :smt041
Πέτρο είσαι μέσα ?
Β Ε Β Α Ι Ω Σ!!!!!!!
Πέτρο είσαι μέσα ?
Β Ε Β Α Ι Ω Σ!!!!!!!
Πολύ ωραία... μεγαλώνει η παρέα. 7 σίγουροι (grimak, evan, panosha, nikos_ph, tel_sup, spyrazf1, pppetros) +1? (karma) + ?
Λοιπόν ... καιρού επιτρέποντος και Θεού θέλοντος, κανονίστε που θα βρεθούμε (καμιά Χασιά για τίποτα παλιοπαϊδια κλπ κλπ κλπ) γιατί και ο Βόλος είναι μέσα, απλώς ενημερώστε τον κόσμο για που και πότε για να τα πούμε πλέον και από κοντά.
Καλό θα είναι που και που (προσωπική γνώμη) να βρισκόμαστε σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα....όχι τίποτε άλλο να δοκιμάζουμε και τους χάρτες....lololol
Υ.Γ.: Γυναίκες και Πιπίνια επιτρέπονται;;;;;;;;
Λοιπόν ... καιρού επιτρέποντος και Θεού θέλοντος, κανονίστε που θα βρεθούμε (καμιά Χασιά για τίποτα παλιοπαϊδια κλπ κλπ κλπ) γιατί και ο Βόλος είναι μέσα, απλώς ενημερώστε τον κόσμο για που και πότε για να τα πούμε πλέον και από κοντά.
Θα έρθεις από το Βόλο βρε θηρίο?
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2:00μ.μ. το στίγμα θα δοθεί με pm σε αυτούς που θα δηλώσουν συμμετοχή. :wink:
Καλό θα είναι που και που (προσωπική γνώμη) να βρισκόμαστε σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα....όχι τίποτε άλλο να δοκιμάζουμε και τους χάρτες....lololol
Υ.Γ.: Γυναίκες και Πιπίνια επιτρέπονται;;;;;;;;
Συμφωνώ απόλυτα για όλη την Ελλάδα αρκεί να υπάρχει ενδιαφέρον......
Όλοι οι καλοί χωράνε...
Valsak μην έρθεις με τη μάσκα που έχεις στο avatar :smt068
Νομίζω πώς πρέπει να απευθύνουμε και μιά ανοιχτή πρόσκληση στα παιδιά της NGI γιά την Κυριακή...
vasiliadis1
21-09-06, 22:22
και που ειστε....μην ξεχασετε,,,,βγαλτε καμιά φωτογραφία....οχι σαν εμας τους ξύπνιους.......
Και οσοι ερθουν αθήνα απο μακριά ας συνενοηθούν με τον Grimak για ξενοδοχείο......ξέρει αυτος..!!!!
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=16756#16756
Και πάλι λυπάμαι...
και που ειστε....μην ξεχασετε,,,,βγαλτε καμιά φωτογραφία....οχι σαν εμας τους ξύπνιους.......
Και οσοι ερθουν αθήνα απο μακριά ας συνενοηθούν με τον Grimak για ξενοδοχείο......ξέρει αυτος..!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κρύβε λόγια...
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=16756#16756
Και πάλι λυπάμαι...
Δεν πειράζει φίλε... στην επόμενη :wink:
παντως οτι και να κανονιστει να ειναι σημειο που να το χει ο χαρτης μην ψαχνομαι μεσημεριατικα
παντως οπου και να κανονιστει να υπαρχει στο χαρτη μην χαθω μεσημεριατικα κι αμα βρεχει αστα να πανε τιν χασια την εχει?
Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σπύρο για τα καλά του λόγια, ένας φίλος λιγότερος στην Πάτρα! Ελπίζω να επιτύχει τον στόχο του εκεί, και στο κάτω – κάτω τί είναι η Λάρισα; Μια συνάντηση μπορεί να γίνει και εκεί!
Στην συνέχεια θα ήθελα να ζητήσω, όσο αυτό είναι εφικτό το μαγαζί που θα βρεθούμε, να έχει ποικιλία φαγητών, γιατί εγώ είμαι λιγάκι ιδιότροπος. Βέβαια επειδή εγώ ανεβαίνω για εσάς και όχι για το φαγητό, δεν θα μου είναι πρόβλημα η επιθυμία της πλειοψηφίας. :smt071
Στην συνέχεια θα ήθελα να ζητήσω, όσο αυτό είναι εφικτό το μαγαζί που θα βρεθούμε, να έχει ποικιλία φαγητών, γιατί εγώ είμαι λιγάκι ιδιότροπος.
xexe
Ευχαριστώ για τις ευχές Νίκο μου
Αντε και η 19/1- είναι κοντά. Θα βγάλουμε αυτή τη φορά Άρη.
Καλημέρα...
όπως και προείπα... για Αθήνα , προσωπικά μου είναι λίγο δύσκολο να παρευρεθώ... κρατώντας ορισμένες επιφυλάξεις ... παρακαλώ δώστε το "στίγμα" και θα προσπαθήσω ...
ευχαριστώ...
Καλημέρα...
όπως και προείπα... για Αθήνα , προσωπικά μου είναι λίγο δύσκολο να παρευρεθώ... κρατώντας ορισμένες επιφυλάξεις ... παρακαλώ δώστε το "στίγμα" και θα προσπαθήσω ...
ευχαριστώ...
Φίλε Karma καλημέρα,
το στίγμα θα το έχεις έως το μεσημέρι... (μέχρι τότε θα έχει αποφασιστεί το σημείο συνάντησης) ελπίζουμε να καταφέρεις να είσαι κοντά μας, ώστε να τα πούμε κι από κοντά :wink: :)
Τελικά Αθήνα θεωρείται όλος ο νομός Αττικής; Είπαμε για Αθήνα, ο evan μίλησε για Γλυφάδα (που έτσι και βρέχει βέβαια, περνάμε δεν περνάμε την Ποσειδώνος ή την Βουλιαγμένης), τώρα βλέπω ότι απομακρυνόμαστε πάλι, ε! δεν πάμε στην Χαλκίδα; Λιγότερος χρόνος θα χρειασθεί! Κάποιος είπε και για διανυκτέρευση, εγώ μάλλον θα την χρειασθώ! grimak τί λες, έχεις κάποιο καλό ξενοδοχείο υπ' όψη σου;
Τελικά Αθήνα θεωρείται όλος ο νομός Αττικής; Είπαμε για Αθήνα, ο evan μίλησε για Γλυφάδα (που έτσι και βρέχει βέβαια, περνάμε δεν περνάμε την Ποσειδώνος ή την Βουλιαγμένης), τώρα βλέπω ότι απομακρυνόμαστε πάλι, ε! δεν πάμε στην Χαλκίδα; Λιγότερος χρόνος θα χρειασθεί! Κάποιος είπε και για διανυκτέρευση, εγώ μάλλον θα την χρειασθώ! grimak τί λες, έχεις κάποιο καλό ξενοδοχείο υπ' όψη σου;
Παίδες συγγνώμη, ξέχασα ότι υπάρχει και η Αττική Οδός, που κάνει το λεκανοπέδιο μια "γειτονιά"! Ξεχάστε λοιπόν την διανυκτέρευση.
Παίδες συγγνώμη, ξέχασα ότι υπάρχει και η Αττική Οδός, που κάνει το λεκανοπέδιο μια "γειτονιά"! Ξεχάστε λοιπόν την διανυκτέρευση.
Και έψαχνα ξενοδοχεία.... :lol: :lol: :lol:
vasiliadis1
22-09-06, 12:44
Κάποιος είπε και για διανυκτέρευση, εγώ μάλλον θα την χρειασθώ! grimak τί λες, έχεις κάποιο καλό ξενοδοχείο υπ' όψη σου;
εχει,εχει :lol: :lol:
vasiliadis1
22-09-06, 12:45
Ξεχάστε λοιπόν την διανυκτέρευση.
νικο εσύ θα χάσεις!!! :lol:
Ξεχάστε λοιπόν την διανυκτέρευση.
νικο εσύ θα χάσεις!!! :lol:
Έχω γράψει, ότι είμαι επιρρεπής στους πειρασμούς, λοιπόν αν έχεις κάτι υπ’ όψη σου ή γνωρίζεις κάτι, πες το, μην δηλώσω επιστροφή αυθημερόν!
\:D/
Συνάντηση μελών NGi Forum: Κυριακή 24/9/06 2:00μ.μ.
Η λαός μίλησε...... η πλειοψηφία κατέληξε στο παρακάτω σημείο:
Καλύβια Θορικού / μπριζόλες - κοντοσούβλια - παϊδάκια - κοτόπουλα - προβατίνα κ.λ.π. / καλή σχέση ποιότητας-τιμής / τεράστιες μερίδες / καθαρό!!.
Αν και βέβαια δεν συναντιόμαστε για να φάμε...... αλλά για να τα πούμε απο κοντά... :wink: :lol:
'Οποιος θέλει να έρθει, ας δηλώσει συμετοχή για να του σταλούν με pm οι λεπτομέρειες.......
vasiliadis1
22-09-06, 14:47
grimak κερασε τα παιδιά και στα δίνω οταν ανεβείς θεσσαλονίκη :smt040
grimak κερασε τα παιδιά και στα δίνω οταν ανεβείς θεσσαλονίκη :smt040
Κουβαρντά μου εσύ!! Όταν θα συναντηθούμε στη Σαλλόνικα να δεις τι θα τραβήξεις με αυτά που λες.......... :lol: :lol: :lol:
ας με κατατοπισει καποιος καλυτερα
Το έχω περάσει ήδη στα ΡΟΙ, ελπίζω να μην μου τα χαλάσει ο καιρός, δεν μου τα είπε καλά η ΕΜΥ, κάπως δυσοίωνα, για να δούμε.
Απάντηση για Γναίκες και Πιπίνια δεν πήρα καθόλου. Θα είμαστε μπακουροανδροπαρέα ή..... :lol: ???
...οχι τίποτε άλλο μου περισεύουν κάτι από Οθκρανία και προς τα πάνω μπλοκ.... :lol: :lol: ....
Φίλε μου panosha και που να με δεις ολόκληρο....
Λοιπόν σοβαρά τώρα θα πάρουμε και τις Γυναίκες ή σκέτα????
παιδια που ειναι το μαγαζι?πως λεγεται?
Ενοέιτε πώς είμαι μέσα.
Ο χάρτης του Destinator το έχει ακριβώε έτσι : ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ
Άντε ρε επιτέλους!! Από 13 Σεπ έφτασε 24 για να αποφασιστεί!
Εύχομαι να χρειαστεί λιγότερο χρόνο απόφασης για να σας δούμε στις 19 στη Θεσ/νίκη και να τα π(ι)ούμε όλοι μαζί
Καλά κρασά!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το παράρτημα Θεσσαλονίκης :D :D
παιδεσ δωστε ακριβη στοιχεια δεν ξερω την τυφλα μου απο κει
Λοιπόν σοβαρά τώρα θα πάρουμε και τις Γυναίκες ή σκέτα????
Ελεύθερη επιλογή.................. :wink:
Καλύβια Θορικού / μπριζόλες - κοντοσούβλια - παϊδάκια - κοτόπουλα - προβατίνα κ.λ.π. / καλή σχέση ποιότητας-τιμής / τεράστιες μερίδες / καθαρό!!.
Αν και βέβαια δεν συναντιόμαστε για να φάμε...... αλλά για να τα πούμε απο κοντά... :wink: :lol:
'Οποιος θέλει να έρθει, ας δηλώσει συμετοχή για να του σταλούν με pm οι λεπτομέρειες.......
Οι λεπτομέρειες στάλθηκαν με pm σε αυτούς που δήλωσαν συμετοχή :wink:
Πιθανότατα (60%+) στην συνάντηση θα παραβρεθούν και ''πρόσωπα έκπληξη'' ........ :lol: :lol: :lol:
Μπορώ να φέρω το σκυλί μου ???
---------------------------------------
Δικαιούμαι βραβείο γιά την καλύτερη υπογραφή του φόρουμ ?????????
:smt026 :smt026 :smt026
Οι λεπτομέρειες στάλθηκαν με pm σε αυτούς που δήλωσαν συμετοχή :wink:
Πιθανότατα (60%+) στην συνάντηση θα παραβρεθούν και ''πρόσωπα έκπληξη'' ........ :lol: :lol: :lol:
Ρε παιδία σκεφτείτε και εμάς που είμαστε στο ATS. Δεν κάνουμε καλύτερα το meeting μέσα στο ATS. :lol:
να υποθεσω οτι ats σημαινειathens tuning show?θα παω σημερα
να υποθεσω οτι ats σημαινειathens tuning show?θα παω σημερα
ναι... εχω μεσα το χρεπι μου και ειμαι εκει σχεδον ολη μερα. ασε που ρωτάνε για το navigator κτλ... και οταν τους λεω πως υπαρχει ενημερωση για τα μπλόκα, καμερες, βενζιναδικα τρελαινονται. άντε κάνουμε και διαφήμηση στην NGI. πλάκα πλάκα θα έπρεπε να είχε κατεβάσει η εταιρία ενα αυτοκίνητο για να δείξει το navi.
σε 3 ωρες θα τα πουμε απο κοντα κι εχει και καλο καιρο
Παιδιά συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να έρθω. Ξεκίνησα το πρωι από Βόλο αλλά μετά τον Αλμυρό δεν έβλεπα μποστά μου από την βροχή και αναγκάστηκα να σταματήσω. Τελικά γύρισα πίσω.... Έλπιζα ότι θα τα καταφέρω αλλά τελικά !@##@!$. Αnyway...
Να περάσετε καλά και κρατήστε καμμιά μερίδα και κανένα ποτήρι και για μας τους εκτός συνάντησης για την επόμενη φορά.
Και πάλι sorry...
no problem σακης αρκει η προσπαθεια
vasiliadis1
24-09-06, 11:32
Grimak κανόνισε, μήν ξεχάσεις να κεράσεις τα παιδιά σήμερα, ειπαμε...ο λογαριασμός δικός μου 8)
Καλά ρε παιδιά, πως θα κάνετε συνάντηση χωρίς τον Άρη? :shock:
vasiliadis1
24-09-06, 11:44
ας μεγαλώσει λίγο ο μπομπιρας στο αβαταρ και ειναι σίγουρο πως θα κατέβω σε καποιο φαγοπότι σας.
Αν κατέβω μονος θα μου κλείσει ξενοδοχείο ο grimak...ξέρει αυτός....
καλα ειναι σε 1 ωρα να ξεκινησω?
Grimak κανόνισε, μήν ξεχάσεις να κεράσεις τα παιδιά σήμερα, ειπαμε...ο λογαριασμός δικός μου 8)
Αρη, ο grimak πλήρωσε 265 ευρουδάκια, μην σου ζητήσει παραπάνω !
vasiliadis1
24-09-06, 21:43
οπα κάτσε....ποσα είπες? :smt067 :smt071 :smt065
vasiliadis1
24-09-06, 23:21
δεν μας είπατε ομως κύριοι...πως περάσατε? :roll:
Και ούτε πρόκειται :smt120
χαλια ηταν τα φαγητα αισχος, κοσμο δεν ειχε, ακριβα ηταν αστα να παν
κατα τα αλλα περασαμε καλα
Όπως ίσως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί ορισμένοι, τελικά μπόρεσα και εγώ να παρευρεθώ στην σημερινή συνάντηση, η οποία τελικά έγινε σε πού στενό κύκλο. Το γεγονός αυτό μας επέτρεψε να γνωριστούμε καλύτερα. Αν και προχωρημένη η ώρα, θέλω να σας μεταφέρω τα δικά μου αισθήματα, ελπίζοντας ότι εκφράζουν και τους υπόλοιπους.
Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και η συζήτηση πιστεύω ουσιαστική, γιατί θίξαμε θέματα που ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος ενός forum επιτρέπουν να συζητηθούν με αυτή την μορφή και έκταση. Ο κλειστός κύκλος που βρεθήκαμε συνέβαλε ουσιαστικά σ’ αυτό. Προσωπικά ένιωσα ότι το επίπεδο επικοινωνίας και ωριμότητας που αισθάνεται κανείς παρακολουθώντας το forum, ενισχύθηκε και επιβεβαιώθηκε γνωρίζοντάς σας από κοντά. Ελπίζω να συμμερίζεστε και εσείς αυτά τα αισθήματα.
Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όσους ήρθαν και για όσα είπαν. Υπόσχομαι ότι η επόμενη συνάντηση θα οργανωθεί από εμάς σε χώρο και χρόνο που θα επιτρέψει σε μεγάλο αριθμό μελών του forum να παρευρεθούν να γνωριστούμε ουσιαστικότερα.
ΥΓ Για το φαγητό συμφωνώ αλλά αυτό δεν ήταν νομίζω το ζητούμενο. Θεσσαλινίκη και πάλι Θεσσαλονίκη .....
εμενα μου αρεσε και ελπιζω να γνωρισω και τους αλλους στην επομενη συναντηση
Με πρόλαβε άλλος φίλε..... :wink: :)
ας μεγαλώσει λίγο ο μπομπιρας στο αβαταρ και ειναι σίγουρο πως θα κατέβω σε καποιο φαγοπότι σας.
Αν κατέβω μονος θα μου κλείσει ξενοδοχείο ο grimak...ξέρει αυτός....
Έλα εσύ και θα σε τακτοποιήσω...... :wink:
Καλά ρε παιδιά, πως θα κάνετε συνάντηση χωρίς τον Άρη? :shock:
Τελικά ήταν το πνεύμα του εκεί...... :wink: :lol: :lol:
Όπως ίσως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί ορισμένοι, τελικά μπόρεσα και εγώ να παρευρεθώ στην σημερινή συνάντηση, η οποία τελικά έγινε σε πού στενό κύκλο. Το γεγονός αυτό μας επέτρεψε να γνωριστούμε καλύτερα. Αν και προχωρημένη η ώρα, θέλω να σας μεταφέρω τα δικά μου αισθήματα, ελπίζοντας ότι εκφράζουν και τους υπόλοιπους.
Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και η συζήτηση πιστεύω ουσιαστική, γιατί θίξαμε θέματα που ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος ενός forum επιτρέπουν να συζητηθούν με αυτή την μορφή και έκταση. Ο κλειστός κύκλος που βρεθήκαμε συνέβαλε ουσιαστικά σʼ αυτό. Προσωπικά ένιωσα ότι το επίπεδο επικοινωνίας και ωριμότητας που αισθάνεται κανείς παρακολουθώντας το forum, ενισχύθηκε και επιβεβαιώθηκε γνωρίζοντάς σας από κοντά. Ελπίζω να συμμερίζεστε και εσείς αυτά τα αισθήματα.
Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όσους ήρθαν και για όσα είπαν. Υπόσχομαι ότι η επόμενη συνάντηση θα οργανωθεί από εμάς σε χώρο και χρόνο που θα επιτρέψει σε μεγάλο αριθμό μελών του forum να παρευρεθούν να γνωριστούμε ουσιαστικότερα.
ΥΓ Για το φαγητό συμφωνώ αλλά αυτό δεν ήταν νομίζω το ζητούμενο. Θεσσαλινίκη και πάλι Θεσσαλονίκη .....
Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω εσάς και τα παιδιά της NGi και για το ότι ήρθατε αλλά και για το φιλικό κλίμα που δημιουργήσατε. Γνωρίζοντάς σας από κοντά, μπόρεσα να καταλάβω πώς μια εταιρία μπόρεσε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αφήσει τόσο πίσω τον ανταγωνισμό. Η τεχνογνωσία σας, η ευφυΐα σας, η αγάπη σας για το αντικείμενό σας, η τόσο φιλική κουλτούρα της εταιρίας, αλλά και η καλοσύνη σας είναι ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που δεν αντιγράφονται. Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον της εταιρίας σας θα είναι ακόμα πιο λαμπρό και πραγματικά χαίρομαι γιʼ αυτό, γιατί σας αξίζει!
Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και η συζήτηση πιστεύω ουσιαστική, γιατί θίξαμε θέματα που ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος ενός forum επιτρέπουν να συζητηθούν με αυτή την μορφή και έκταση. Ο κλειστός κύκλος που βρεθήκαμε συνέβαλε ουσιαστικά σʼ αυτό. Προσωπικά ένιωσα ότι το επίπεδο επικοινωνίας και ωριμότητας που αισθάνεται κανείς παρακολουθώντας το forum, ενισχύθηκε και επιβεβαιώθηκε γνωρίζοντάς σας από κοντά. Ελπίζω να συμμερίζεστε και εσείς αυτά τα αισθήματα.
Στο φιλικό κλίμα και την ουσιαστική συζήτηση συμβάλατε τα μέγιστα. Εσείς επιτρέψατε να θιγούν τα όποια θέματα σε αυτή τη μορφή και έκταση. Εσείς με την διαχείρηση σας συμβάλετε γιά το επίπεδο του forum.
Ευχαριστούμε
Μάλλον θα περασατε καλα και αρχιζω να ζηλευω... :(
Ευτυχως εχω το Νικο και θα μαθω λεπτομερειες 8)
Πραγματικα λυπαμαι που δεν μπορεσα να ειμαι εκει..... :oops:
Καλή σας ημέρα και καλή σας εβδομάδα...
Δυστυχώς, οικογενειακές και λοιπές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να μην μπορώ να παρευρεθώ στην συνάντησή σας .... αν και θα το ήθελα ..
ελπίζω μα μπορέσω την επόμενη φορά ...
Το ευχάριστο είναι ότι περάσατρε όλοι -απο ότι κατάλαβα- καλά ... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!!
Μπράβο πάντα τέτοια ...
Σας περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη .. :-D
vasiliadis1
25-09-06, 08:11
τωρα μάκη με στεναχώρησες...αφου σου ειπα....το τραπέζι δικό μου.....αρε μακη........
Καλημερα....
Βλεπω τα post σας και ζηλευω...διοτι ξερεις τι ειναι να εχω φτασει εξω απο την συγκεκριμενη ταβερνα και τελικα να τρωω με την κοπελα μου οι δυο μας? Γιατι?
Διοτι σαν ηλιθιος δεν ειχα διαβασει το pm του Μακη με το τηλ. του και εψαχνα επι 45' να βρω που μπορει να ειναι το τραπεζι με τα παιδια της ngi με αποτελεσμα να κατσω αλλου μονος να φαω...! Αχχχχ!
tel sup :roll: !!!! :shock: Ούτε εγώ είδα το pm αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έφτασα ποτέ! :lol:
Τι μερίδες ήταν αυτές? Ας είναι καλά η Ελπίδα...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα....
Τώρα δηλαδή τι καταλαβαίνετε να μας τρέχουν τα σάλια πρωί πρωί το κερατό μου, καλά φάγατε καλά ήπιατε αλλά σκεφτήτε και εμάς που δεν μπορέσαμε να παρεβρεθούμε. Τέλος πάντον εύχομαι - εάν και φαίνετε από τα λεγόμενα - να περάσατε καλά ΑΛΛΑ και να κρατήσατε τίποτα και για εμάς...
Καμιά φωτό δεν είχαμε;
Την επόμενη φορά ελπίζω να μπορέσω να είμαι και εγώ κοντά σας για να γνωριστούμε καλύτερα.
Υ.Γ. Εάν κάποιος διοργανώσει ξανά κάτι τέτοιο τον παρακαλώ να με ειδοποιήσει έγκαιρα έτσι ώστε να μπορέσω να έρθω. Επίσης θα έλεγα ότι (προσωπική γνώμη) εάν μπορούσαμε να δημηουργούσαμε ένα chat club έτσι ώστε να τα λέμε online γιατί με το forum, όχι ότι είναι άσχημα, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Τι λέτε...;;;
Τις φωτογραφίες τις έχει ο Evan!
tel sup :roll: !!!! :shock: Ούτε εγώ είδα το pm αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έφτασα ποτέ! :lol:
](*,) ](*,)
Ρε συ έπρεπε να κάνεις μια βόλτα στα τραπέζια (δεν έχει σημασία που ήταν πάνω από 500!) όποιο τραπέζι είχε καμιά δεκαριά pda θα ήταν το δικό μας. Άσε για να μη μιλήσω για το laptop του panosha.
Ρε συ έπρεπε να κάνεις μια βόλτα στα τραπέζια (δεν έχει σημασία που ήταν πάνω από 500!) όποιο τραπέζι είχε καμιά δεκαριά pda θα ήταν το δικό μας. Άσε για να μη μιλήσω για το laptop του panosha.
Σκεφτηκα να βγαλω το pda και να κοβω βολτα σε ολα τα τραπεζια αλλα μια που το σκεφτηκα και μια που με κραξανε!
Α! και δεν εφαγα και κοψιδια....
Καλά και τι έφαγες? Πριν ακούσω τη φωνητική οδηγία "σε 200 μέτρα φτάνετε στο προορισμό σας", είχα μυρίσει τη τσίκνα και είχα και κλειστά τα παράθυρα!
Μπράβο πάντα τέτοια ...
Σας περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη .. :-D
Ευχαριστούμε brooooo....
Πλησιάζει η μέρα που θα τα πούμε και στην Θεσσαλονίκη.... :wink: :) :D
Μιλαμε η γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο..... :smt076
Παραγγειλα κι εγω κανονικα τα παιδακια μου(μετα το πολυ ψαξιμο)....
Αλλα οταν αποφασισαν να τα φερουν ειχε αδειασει ολο το τραπεζι και ηταν η ωρα για να φυγουμε....! [-(
τωρα μάκη με στεναχώρησες...αφου σου ειπα....το τραπέζι δικό μου.....αρε μακη........
Ανωτέρα βία..... :wink: :lol: :lol:
Δεν πειράζει ρε φίλε, αν είναι να στεναχωριέσαι κέρασε στην επόμενη συνάντηση......... :wink: :lol: :lol: :lol:
Ναι αλλά τη καρέκλα ποιος θα τη πληρώσει?
Καλά και τι έφαγες? Πριν ακούσω τη φωνητική οδηγία "σε 200 μέτρα φτάνετε στο προορισμό σας", είχα μυρίσει τη τσίκνα και είχα και κλειστά τα παράθυρα!
Χμμμ :smt115 τελικά ίσως με κάποιον (υπερφυσικό :smt059 ) τρόπο να ήμουν και εγώ εκεί... ή τουλάχιστον ... τμήμα μου! :smt034 χαχαχα :smt118
Καλημερα....
Βλεπω τα post σας και ζηλευω...διοτι ξερεις τι ειναι να εχω φτασει εξω απο την συγκεκριμενη ταβερνα και τελικα να τρωω με την κοπελα μου οι δυο μας? Γιατι?
Διοτι σαν ηλιθιος δεν ειχα διαβασει το pm του Μακη με το τηλ. του και εψαχνα επι 45' να βρω που μπορει να ειναι το τραπεζι με τα παιδια της ngi με αποτελεσμα να κατσω αλλου μονος να φαω...! Αχχχχ!
Λυπάμαι ρε φίλε.... και κοιτάγαμε κι εμείς μπας και σε δούμε.......
Την επόμενη φορά σίγουρα θα γίνουν η ειδοποιήσεις πολύ πιο νωρίς για να μην έχουμε τέτοιες απώλειες :wink:
Ήδη έχουμε μια πολύ καλή πρόταση από zeppelin & panosha...... Πιστεύω ότι σύντομα θα την τεστάρουμε... :wink:
http://img401.imageshack.us/img401/2529/forumkalyviazc1.jpg (http://img201.imageshack.us/img201/2529/forumkalyviazc1.jpg)
Πανω που πηγα να το κι εγω φιλε Μακη για μια επομενη συναντηση....
Κριμα γιατι κι εγω ειχα να πω πολλα απο την μερια μου...!
Αναμμενω λοιπον την επομενη...!
Τι μερίδες ήταν αυτές? Ας είναι καλά η Ελπίδα...
Ακόμα τρώει? :lol: :lol:
Παίδες καλημέρα και από μένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθησαν σε αυτή την όμορφη συνάντηση και ειδικά τους ανθρώπους της NGI, που έδωσαν με την παρουσία τους, αυτή την ιδιαίτερη χροιά στην παρέα. Τελικά άξιζαν τα 526 χλμ που έκανα συνολικά. Επίσης ένα είναι βέβαιο, όπως είπε και ο zeppelin, το Destinator δεν χρειαζόταν το GPS για να σε οδηγήσει στην ταβέρνα, χρησιμοποιούσε την τσίκνα! Μιλάμε για τσίκνα! Και η ακρίβεια; Καταπληκτική! Μόνον ίσως τα εκπαιδευμένα σκυλιά των φίλων της παρέας θα μπορούσαν να το ανταγωνιστούν! :lol: :twisted:
Φιλικά Νίκος
http://img201.imageshack.us/img201/2529/forumkalyviazc1.jpg (http://imageshack.us)
Καλέ την είδαμε... ίσα με 3 φορές :lol: .. και τώρα κάνε μας τις συστάσεις... ως εξής:
Τέρμα αριστερά κάθεται οοοοοοοοοο ? :twisted:
2ος από αριστερά κάθεται οοοοοοοοοο ? :twisted:
....
Τέρμα δεξιά, κάθεται οοοοοοοοοοο? :twisted:
Καλέ την είδαμε... ίσα με 3 φορές :lol: .. και τώρα κάνε μας τις συστάσεις... ως εξής:
Τέρμα αριστερά κάθεται οοοοοοοοοο ? :twisted:
2ος από αριστερά κάθεται οοοοοοοοοο ? :twisted:
....
Τέρμα δεξιά, κάθεται οοοοοοοοοοο? :twisted:
Δεν έχει τέτοια! :lol: :lol:
Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει.......................... :lol: :lol:
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια NGi (αυτός ο χαρακτηρισμός μου έρχεται στο μυαλό από τι στιγμή που συνάντησα από κοντά αυτούς τους ανθρώπους) που αποδέχτηκε την ''pm'' πρόσκληση μου (ήθελα να κάνω έκπληξη στους
υπόλοιπους που θα ήταν κοντά μας) και μας τίμησαν με την παρουσία τους ΟΧΙ ως NGi αλλά ως φίλοι...... ευχαριστώ Νίκο, Νίκο, Κώστα........
Η παρέα ήταν SUPER! με συζήτηση ποικίλων θεμάτων, χιούμορ και άφθονο κρασί βέβαια..... :smt030 :smt030 για περισσότερα ….. όποιος θέλει στην επόμενη συνάντηση…. :wink:
Υ/Γ Δεν τον προλάβαινα τον Zepp συνεχώς του γέμιζα το ποτήρι και συνεχώς ήταν άδειο......... :lol: :lol: :lol:
Τα ακούς Χάρη? :lol: :lol:
http://img201.imageshack.us/img201/2529/forumkalyviazc1.jpg
who is who?
Σχετικά με τη φωτογραφία, θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν είναι η original, αλλα προϊόν φωτομοντάζ από τον David Copperfield της φωτογραφίας, panosha. Την πρώτη original την τράβηξα εγώ, οπότε δε φαινόμουνα, και τη δεύτερη ο maximi01. Στη φώτο του David φαίνονται όλοι. :wink:
Όποιος ενδιαφέρεται για επεξεργασία εικόνας, πιστεύω ότι ο David θα κάνει φιλικές τιμές στα μέλη του forum. :-D
Υ/Γ Δεν τον προλάβαινα τον Zepp συνεχώς του γέμιζα το ποτήρι και συνεχώς ήταν άδειο......... :lol: :lol: :lol:
Τα ακούς Χάρη? :lol: :lol:
Κάτι τέτοια έμαθα κι εγώ για σένα Χάρη!
Μακη,
Για την επομενη συναντηση υπαρχει καποια χρονικη εκτιμηση?
http://img133.imageshack.us/my.php?image=ngilb8.jpg
who is who?
Φίλε Νίκο, θα στους πω από κοντά.... :wink: μην βιάζεσαι.... :lol: :lol:
Για ποιόν ενδιαφέρεσαι ?
:smt107 :smt077 :smt055 για σένα!
Μακη,
Για την επομενη συναντηση υπαρχει καποια χρονικη εκτιμηση?
Όχι φίλε, αλλά πιστεύω σύντομα......... :wink:
Οι περιγραφές του zepp kai panosha ήταν ιδιαίτερα δελεαστικές...... :D
Για ποιόν ενδιαφέρεσαι ?
Αν βρείς ποιός είμαι στην φωτό θα ανταποκριθώ. :smt049
Για ποιόν ενδιαφέρεσαι ?
δύσκολα μου βάζεις... χμμμμμμ είσαι :
1. Ή ο τέρμα αριστερά
2. Ή ο τέρμα δεξιά
ΚΕΡΔΙΣΑ? ΚΕΡΔΙΣΑ? \:D/
Για ποιόν ενδιαφέρεσαι ?
δύσκολα μου βάζεις... χμμμμμμ είσαι :
1. Ή ο τέρμα αριστερά
2. Ή ο τέρμα δεξιά
ΚΕΡΔΙΣΑ? ΚΕΡΔΙΣΑ? \:D/
Εχεις άλλες δυό προσπάθειες
Καλημερα....
Έπρεπε να ψάξεις πιο από τα 1200 τραπέζια του μαγαζιού είχε 2 τετραγωνικά μέτρα πιασμένα με Pocket PC. Κρίμα πάντως, ήταν πολύ ωραία.
Μην αρχίσεις τα τηλέφωνα. Απάντησε σύντομα! :-D
Ασε...!Κριμα δε λες τιποτα!
Ακομα αναθεματιζω... :smt021 :smt093
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.